Een blije zorgmedewerker en een blije bewoner van Dagelijks Leven: we staan in de Zorgkaart Top 2021!

Dagelijks Leven scoort een 9,2 op ZorgkaartNederland in 2023

De beste dementiezorg van Nederland

Onze bewoners en verwanten waardeerden onze zorg in 2023 met een 9,2 op ZorgkaartNederland. Dit schitterende cijfer is na een 9,1 (2020), een 9,2 (2021) en een 9,4 (2022) het gemiddelde uit meer dan 350 waarderingen op de grootste onafhankelijke ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg.

Daar zijn we natuurlijk supertrots op. Op onze medewerkers, die van elke kleinschalige woonzorglocatie een echt thuis maken voor onze bewoners met dementie. Maar ook op de verwanten van onze bewoners: bij Dagelijks Leven creëren we die veilige en vertrouwde omgeving, waarin het fijn wonen is, écht samen.

Wonen met zorg

Wonen in een zorglocatie van Dagelijks Leven is anders dan wonen in een regulier verpleeghuis. Onze kleinschalige woonzorglocaties voor maximaal 22 bewoners staan midden in de wijk en worden omringd door een ruime tuin. Wij denken vanuit mogelijkheden, niet vanuit beperkingen. Eigen regie vinden we erg belangrijk, evenals zelfredzaamheid en eigenwaarde.  Wil een bewoner de kok helpen met het bereiden van de dagelijkse verse maaltijd? Graag! Meehelpen in de tuin? Fijn uitslapen of juist vroeg uit de veren? Alles mag, niets moet. Wonen bij Dagelijks Leven is bovendien betaalbaar, ook voor wie alleen AOW als inkomen heeft.

Met 100 kleinschalige woonzorglocaties door heel Nederland is er altijd een huis bij u in de buurt.

Bekijk onze huizen

Ervaringen van verwanten

Overal gezocht, hier gevonden!

Ik heb ruim 30 verschillende instellingen bezocht om een veilig, warm en waardig plekje voor mijn fantastische moedertje te vinden. Nergens tijdens die 30 bezoeken kreeg ik het gevoel dat zij daar een plekje zou vinden dat haar recht deed…. tot ik Dagelijks Leven vond. Een fantastisch team van invoelende en gemotiveerde mensen heeft haar nog bijna 4 jaar een plekje ‘zoals thuis’ gegeven en ik zal daar altijd dankbaar voor blijven.

Alle aandacht voor haar omstandigheden

Mijn moeder wordt fantastisch opgevangen en verzorgd bij Dagelijks Leven, met alle aandacht voor haar omstandigheden en behoeften. Ze heeft de vrijheid die ze wil en de steun die ze nodig heeft, kan niet beter!

Echt als het dagelijkse leven

Bij de eerste kennismaking waren we onder indruk van de mooie tuin en de lichte en schone ruimtes in het gebouw. Toen onze moeder er eenmaal woonde viel de betrokkenheid en liefdevolle zorg vooral op, er is ook altijd voldoende personeel om de bewoners aandacht te geven. De naam Dagelijks Leven is zeker van toepassing, de bewoners kunnen als ze willen meehelpen bij huishoudelijke taken zoals afwas afdrogen, was opvouwen, aardappelen schillen e.d. Wij hebben het verblijf als heel positief ervaren en raden dit huis zeker aan!

Net als thuis, maar met een kok!

Onze moeder woont hier met plezier. Haar eigen studio beschouwd ze als haar huis. De visie van Dagelijks leven “Net als thuis” wordt breed uitgedragen. Onze moeder kan haar eigen dingen doen en ook genieten van alle gezamenlijke activiteiten. Net als vroeger thuis, kan ze in haar studio bezoek ontvangen en gastvrouw zijn voor bezoek. Een fijne plek voor mensen met dementie. De zorg is kundig, de kok kookt heerlijk en de activiteiten zijn top!

Niks is teveel

Zeer tevreden. Mijn ervaring is dat er geduld, humor en heel veel liefde is voor de bewoners. En ook voor de naaste familie. Niks is te teveel. De medewerkers doen hun werk met veel liefde en er is een ontspannen sfeer. Tevens zijn er met regelmaat leuke activiteiten. Het stimuleren van de eigen zelfstandigheid van de bewoners vindt ik er belangrijk.

Rondleiding door een locatie van Dagelijks Leven

Inschrijven

Regelt u de zorg voor een naaste of een familielid en denkt u dat wonen bij Dagelijks Leven goed bij hem of haar past? Of weet u zeker dat u zichzelf helemaal thuis zou voelen in een van onze huizen? Bel dan geheel vrijblijvend onze zorgadministratie via 055 – 576 66 76 of stuur een mail naar zorg@dagelijks-leven.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Een informatiepakket ontvangen of direct inschrijven? Ga daarvoor naar onze huizenpagina en kies de locatie van uw voorkeur. Klik op de knop ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Interviews met verwanten en bewoners

Pagina Links