Echt persoonlijke dementiezorg bij Dagelijks Leven

Meer dan zorg

Echt persoonlijke zorg voor onze bewoners met dementie. Ja graag! Hoe we dat doen bij Dagelijks Leven? Door hen zo goed mogelijk te leren kennen en zorg te bieden volgens onze visie: ‘Ken mij, Zie mij, Hoor mij, Laat mij’. We luisteren naar de levensverhalen van onze bewoners. Wat iemand graag doet (of juist niet) en hoe we ervoor kunnen zorgen dat hij zich prettig voelt. Voor ons zit dat in de kleinste dingen.

Het resultaat? Bewoners die zich écht thuis voelen binnen onze woonzorglocaties.

Meneer fietst samen met verzorgende ig zijn oude fietsrouteMeneer fietst zijn oude route met verzorgende ig

Grote en kleine wensen

Door goed te luisteren naar onze bewoners, laten wij iedere dag hun wensen uitkomen. Zo weten wij dat meneer Van Dam (“zeg maar Gert, hoor”) als oud-postbode opleeft wanneer hij zijn oude route fietst. Daarom fietsen we nu elke week samen die voor hem zo bekende weg. Ook weten we dat Leny op 85-jarige leeftijd nog altijd erg van katten houdt, dus knuffelen we elke middag met Poekie.

Net zoals Gert en Leny dit hun hele leven hebben gedaan.

Ook bij jou in de buurt

Onze woonzorglocaties staan door heel Nederland. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij jou in de buurt? Klik hier en ontdek waar jij onze bewoners blij kunt maken!

Jouw mogelijkheden

Echt persoonlijke zorg

Dagelijks Leven heeft door heel Nederland kleinschalige, moderne én betaalbare woonzorglocaties voor mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies. We bewegen mee op het ritme van de bewoners en stimuleren hen te leven zoals zij zelf gewend zijn en graag willen. Wil een bewoner de kok helpen met het bereiden van de maaltijd? Graag! Liever in de tuin aan de slag? Fijn uitslapen of juist vroeg uit de veren? Alles mag, niets moet. We zorgen voor een vertrouwde omgeving waarin bewoners zich gekend voelen. Een plek waar ze gehoord en gezien worden en ze hun eigen keuzes mogen maken.

Ons team

In elk huis wonen maximaal 22 bewoners die ondersteund worden door een klein en vast zorgteam dat bestaat uit verpleegkundigen, gespecialiseerd verzorgenden psychogeriatrie, verzorgenden IG en helpenden (plus). Verder werken er op elke woonzorglocatie onder meer een kok en activiteitenbegeleiders.

Lees meer over onze persoonlijke zorg

Alle vacatures bekijken? Klik dan hier.

Is er op dit moment geen vacature die bij jou past? Of kan jij niet wachten tot de vacatures voor onze nieuwe locaties online staan? Schrijf je dan hier in voor een Job Alert. Je krijgt van ons een e-mail als er een vacature is die bij jouw wensen past.

Waarom werken bij Dagelijks Leven?