Hartenwensen bij Dagelijks Leven

Dat iemand lijdt aan de ziekte dementie, betekent niet dat er geen dromen zijn om na te jagen, geen wensen meer om te vervullen. Bij Dagelijks Leven doen we ons best om samen met verwanten zoveel mogelijk hartenwensen van bewoners uit te laten komen.

Grote en kleine hartenwensen

Nog één keer vliegen, opnieuw “ja” zeggen tegen de liefde van je leven, terug naar Indonesië of als boerendochter gewoon weer eens een dagje kijken op een boerderij: het maakt niet uit hoe groot of klein de wens is. Het kan zelfs een lekkere loempia van de Chinees zijn.

Bekijk snel onderstaande video’s en zie hoe onze bewoners de vervulling van hun hartenwens beleven of klik hier om op YouTube al onze hartenwensenvideo’s te bekijken.

Bekijk op YouTube

Nog één keer....

Pagina Links

Veel meer hartenwensen

Niet alle hartenwensen worden verfilmd. Met 100 woonzorglocaties voor mensen met dementie door heel Nederland gaan er gedurende het jaar heel wat van deze wensen in vervulling. Gelukkig doen medewerkers vaak uitgebreid verslag op de Facebookpagina van het huis.

Bijvoorbeeld van het bezoek van een bewoner aan zijn ouderlijk huis. Het tripje van een bewoonster naar de snoepwinkel waar ze altijd heeft gewerkt. Winkelen bij het tuincentrum. Een ritje in een legervoertuig. Samen met een goede vriendin een dag met de camper op pad. Of naar een concert van Frans Bauer. Van kleine geluksmomentjes tot grote dromen.

Bekijk onze Facebookpagina

Over Dagelijks Leven

Dagelijks Leven biedt gespecialiseerde zorg aan mensen met dementie. Onze 100 woonzorglocaties zijn door heel Nederland te vinden. Hier creëren wij een echt thuis voor de maximaal 22 bewoners. Een plek waar zij gekend worden en zich gezien en gehoord voelen. Waar zij hun eigen keuzes maken en doorleven zoals zij dat zelf graag willen en gewend zijn. Gewoon, als thuis. En betaalbaar voor iedereen, ook met alleen AOW als inkomen. Wilt u meer weten over onze zorg? Bel dan geheel vrijblijvend onze zorgadministratie via 055 – 200 23 03 of stuur een mail naar zorg@dagelijks-leven.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Nieuwsgierig naar een specifieke locatie? Ga daarvoor naar onze huizenpagina en kies de locatie van uw voorkeur. Klik op de knop ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Bekijk onze huizen