Werken bij Dagelijks Leven

Werken, zorgen, leven én genieten!

Werken op een plek waar mensen met geheugenverlies weer kunnen genieten, waar welzijn en kwaliteit van leven voorop staan. Kleinschalig in de wijk, zo menselijk mogelijk, niet verstopt maar gewoon in het volle leven.

Aandacht, tijd, samen dingen doen. Daar gaat het om. Net als thuis. Samen met je team voel je naadloos aan wat er nodig is om het de bewoners zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Dat is wat wij voor ogen hebben. Want zeg nou eens eerlijk: wat is er mooier dan er samen een mooie dag van te maken?

Dagelijkse kost

Voor ons is het dagelijkse kost, werken bij Dagelijks Leven, maar wat betekent dat voor jou? Wat kun je van ons verwachten?

Ieder huis heeft zijn eigen vaste team. We bieden warmte en geborgenheid, waardoor bewoners en verwanten zich veilig voelen. Maar dat geldt ook voor collega’s. Want binnen een veilig kader kun je zijn wie je bent, heb je oog voor een ander en kun je jezelf ontwikkelen.

Spreekt je dit aan? Dan heb je geluk, want we hebben locaties door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. En niet geheel onbelangrijk; we hebben de zaken prima voor elkaar. Je ontvangt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT.

 

Dagelijks Leren

Dagelijks Leven Academy is een Academy voor iedereen. Dit betekent dat we voor elke functie een passend programma hebben, dat bijdraagt aan enerzijds het functioneren en anderzijds aan het werkgeluk. We bieden online en offline scholingen aan. Trainingen worden zowel door interne als externe trainers verzorgd. We zorgen voor de perfecte mix & match qua opleiding, zodat jij je kunt ontwikkelen op de wijze die bij jou past. Welkom bij Dagelijks Leven!

Nieuwsgierig? Kijk dan snel naar onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie via actuele vacatures.

Waarom Dagelijks Leven

Dagelijks Leven is een landelijke aanbieder van hoogwaardige en tevens betaalbare, kleinschalige woonzorg voor mensen met geheugenverlies.

Onze functies

Een goed salaris is natuurlijk fijn, maar het belangrijkste is een werkplek waar je met enorm veel plezier heen gaat en waar je de tijd en ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. En die kans krijg ik bij Dagelijks Leven!