Deel op:

Van bruidsshow tot diner-voor-twee: Valentijnsdag bij Dagelijks Leven

En of er liefde in de lucht hing, deze Valentijnsdag! Onze woonzorglocaties waren niet alleen schitterend aangekleed met ballonnen, slingers, kaarten en tekeningen, er zijn ook allerlei leuke activiteiten georganiseerd. We hebben er een aantal op een rijtje gezet!

Kaartjesregen in Friesland

Het Oosterhuis in Oosterwolde had met een oproepje op Facebook volgers gevraagd de bewoners een kaartje te sturen op Valentijnsdag. Het resultaat? Een volle brievenbus. Bewoners kregen niet alleen kaartjes, maar ook tekeningen, bloemen, bonbons, koekjes en gebak. Wat een goed idee!

Romantisch diner voor twee

Bij onder meer Het Drostenhuis in Coevorden stond een romantisch diner voor twee op de planning. Hoewel de andere bewoners niets tekortkwamen hoor, er werd ook een heerlijke high tea gehouden, net zoals in veel andere huizen.

 

Thema trouwen

In een aantal van onze huizen stond Valentijnsdag in het teken van bruiloften. Van bruidsmodeshows tot aan een wedstrijd bruidsboeketten gooien en een eigen bruidswinkel waarin het naar hartenlust sluiers, handschoenen en jurken passen was, zoals bij Het Loggerhuis in Zaandam!

Bruiloftsslinger

Wat een leuk idee! Tijdens Valentijnsdag hing er door Het Bonedijkehuis in Vlissingen een slinger vol foto’s van de bruiloften van bewoners, medewerkers en verwanten.

 

Complimenten voor de “zusters”

De bewoners zetten op hun beurt ook de medewerkers in het zonnetje. Zo hing er in Het Jasmijnhuis een complimentenslinger voor alle lieve “zusters”!

 

En dan waren er ook nog fotoshoots, prachtig versierde tafels en heel veel lekkers om van te smullen. Het ziet ernaar uit dat er volop genoten is, door heel Nederland.