Skip links

Zaandam – Het Loggerhuis

Het Loggerhuis in Zaandam biedt gespecialiseerde kleinschalige zorg voor mensen met dementie. Gewoon, als thuis en betaalbaar voor iedereen! Dit huis ligt in de gezellige buurt het Hoornseveld, op loopafstand van het grootste stadspark van Zaandam. Hier biedt Dagelijks Leven mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies een veilige en vertrouwde plek, dichtbij familie en vrienden. Het leven van alledag gaat hier gewoon door, begeleid door 24-uurs professionele zorg.

Voor Het Loggerhuis is bewust een plek gekozen te midden van de samenleving, dichtbij alle voorzieningen. Het huis ligt geheel vrij en is omgeven door een prachtige tuin en tegelijkertijd ligt het centraal in een woonwijk. Onze bewoners kunnen te allen tijde naar buiten voor een wandeling in de tuin, dat geeft hen een gevoel van zelfstandigheid en eigen regie. Het stadspark nodigt uit voor een heerlijke wandeling samen met iemand van het team, een mantelzorger of een vrijwilliger. Even genieten van de vogels, het groen en de frisse buitenlucht.

Het Loggerhuis

De voormalige kleuterschool aan de Loggerstraat is volledig gestript en opnieuw opgebouwd, zodat het voldoet aan de eisen van deze tijd.

De leslokalen hebben plaatsgemaakt voor sfeervol ingerichte gemeenschappelijke ruimtes. Zo zijn er twee woonkamers waar de bewoners zich treffen voor een kopje koffie en een gezellig samen zijn. Dagelijks worden er activiteiten georganiseerd, afgestemd op de wensen en behoeften van onze bewoners. In de keuken kan men helpen met het bereiden dagverse maaltijden. Gewoon, als thuis.

In de nieuwe aanbouw zijn twintig studio’s gevestigd, ieder met een zit-/slaapkamer én badkamer. De grote raampartijen zorgen voor veel daglicht en uitzicht op de tuin. De bewoners kunnen de studio voor zover mogelijk naar eigen wens inrichten. De meegebrachte meubels en spulletjes zorgen al snel voor een vertrouwd gevoel. In Het Loggerhuis bestaat de mogelijkheid voor het plaatsen van een echtpaar en er is een logeerkamer voor respijtzorg.

Kortom, Het Loggerhuis in Zaandam biedt ‘Leven, wonen en genieten met zorg.’

Impressie

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Loggerhuis

Plaats: Zaandam
Postcode: 1503 KC
Straat: Loggerstraat 117A
Telefoon: 075 – 202 07 53
Bereikbaarheid

De locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegrond

Deze plattegronden geven u een goede indruk van de indeling van de locatie.

Begane grond
Eerste verdieping

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#100) Pages Public Content Access requires either app secret proof or an app token
Type: OAuthException
Code: 100
Click here to Troubleshoot.