Deel op:

NLdoet en Dagelijks Leven doet door heel Nederland mee

Samen de handen uit de mouwen steken of iets doen voor een ander, dat is het idee achter NLdoet, de “grootste vrijwilligersactie van Nederland”. Ook veel woonzorglocaties van Dagelijks Leven grepen deze actie aan om samen met vrijwilligers, bewoners, verwanten en collega’s flink aan de slag te gaan in de tuin. 

Bladeren opruimen, plantjes poten en hier en daar een in de februaristorm gesneuvelde schutting repareren: samen hebben de deelnemers ervoor gezorgd dat de tuinen helemaal klaar zijn voor het voorjaar!

Geldermalsen op de voorpagina

Bij Het Boomgaardhuis in Geldermalsen zorgden de vrijwilligers er samen met de bewoners voor dat de verhoogde plantenpakken klaar waren voor een eigen moes- en bloementuin. Daar haalden ze zelfs de voorpagina van de weekkrant Het Kontakt mee! Lees hier het hele artikel online.

Ook bij andere locaties werd hard gewerkt. Kijk bijvoorbeeld eens mee in Tegelen, Middelburg en Apeldoorn!

Poetsen in Tegelen

Schuren en timmeren in Middelburg

 

Aan de sop in Apeldoorn

Vrijwilliger worden bij Dagelijks Leven

Smaakt dat vrijwilligerswerk nou naar meer? Vrijwilligers zijn altijd welkom bij Dagelijks Leven. Met een klein beetje tijd en aandacht, maakt een vrijwilliger een wereld van verschil in het leven van onze bewoners. Lees hier meer informatie.