Hub Janssen maakt als kunstenaar de mooiste beeldhouwwerken. Op de foto is hij aan het werk in zijn atelier in Het Leijgraafhuis in Cuijk, kleinschalige woonzorglocatie voor mensen met dementie.
Deel op:

Kunstenaar Het Leijgraafhuis exposeert in Cuijk

Hub Janssen is een fervent vogelaar, wandelaar en IVN-lid. Geen wonder dat hij als kunstenaar zijn inspiratie vooral uit de natuur én zijn reizen haalt. Hij maakt prachtige beeldhouwwerken, die hij zaterdag 8 en zondag 9 oktober toont in zijn eigen expositie in het Pakhuis in Cuijk.

Hub Janssen maakt als kunstenaar de mooiste beeldhouwwerken. Op de foto is hij aan het werk in zijn atelier in Het Leijgraafhuis in Cuijk, kleinschalige woonzorglocatie voor mensen met dementie.Elke steen heeft een verhaal, weet Hub, en het is aan hem om dat verhaal tevoorschijn te laten komen. De Cuijkse kunstenaar woont in Het Leijgraafhuis, waar hij zijn eigen atelier heeft. Maar elke week fietst hij ook naar het in de buurt gelegen dorp Haps, waar hij samenkomt met andere beeldhouwkunstenaars.

De expositie van Hub Janssen is zaterdag 8 en zondag 9 oktober tussen 12.00 en 17.00 te bezoeken in Het Pakhuis aan de Kerkstraat 12 in Cuijk.