Een medewerker van Dagelijks Leven en een bewoner eten tijdens een barbecue.
Deel op:

Kom jij werken bij Het Braassemhuis in Roelofarendsveen?

Voor Het Braassemhuis, onze spiksplinternieuwe kleinschalige woonzorglocatie voor mensen met dementie in Roelofarendsveen, zijn wij op zoek naar medewerkers. Zowel voor verpleegkundigen, verzorgenden IG en helpenden als activiteitenbegeleiders is nog plek in het team dat straks gespecialiseerde dementiezorg op maat biedt aan maximaal 22 bewoners.

Momenteel wordt er aan de Schoolbaan nog druk gebouwd aan de woonzorglocatie die naar verwachting begin volgend jaar de eerste bewoners kan verwelkomen. “We zijn op zoek naar collega’s met hart voor zorg in kleinschalige setting”, vertelt Judith Bunt, die als opstartmanager van Het Braassemhuis onder meer verantwoordelijk is voor de samenstelling van het team. “Bij ons krijg je de kans om echt persoonsgerichte zorg te bieden. Er is een kok die dagelijks een verse maaltijd verzorgt en servicemedewerkers voor klussen in en rondom het huis. Zorgmedewerkers hebben daardoor echt de ruimte om te doen waar zij goed in zijn: zorg.”

Ook is Het Braassemhuis nog op zoek naar activiteitenbegeleiders. “In elk huis van Dagelijks Leven zorgen activiteitenbegeleiders voor een zinvolle invulling van de dag. De activiteiten sluiten aan bij de wensen van de bewoners  en stimuleren hun zelfredzaamheid en de eigen regie. Bij Dagelijks Leven denken we namelijk altijd in mogelijkheden, niet in beperkingen. We nodigen bewoners ook van harte uit om mee te helpen met dagelijks klusjes als koken, afwassen of tuinieren. Gewoon, als thuis.”

Werken bij Het Braassemhuis in Roelofarendsveen? Bekijk de vacatures op onze vacaturepagina. Neem voor meer informatie contact op met Judith Bunt via j.bunt@dagelijks-leven.nl.