Deel op:

Dagelijks Leven in Zorgkaart Top 2021

Dagelijks Leven heeft met een 9,2 gemiddeld een plek in de Zorgkaart Top 2021 veroverd. Dat betekent dat de zorgorganisatie, gespecialiseerd in dementiezorg in kleinschalige setting, net als in 2020 in de top 10 best gewaardeerde verpleeghuiszorgorganisaties van Nederland staat.

“Een prachtig resultaat”,  zegt Jeroen Kleinjan, directeur van Dagelijks Leven, dat inmiddels 96 kleinschalige woonzorglocaties door heel Nederland heeft. “We zijn vooral heel trots op onze medewerkers, die zich elke dag weer met hart en ziel inzetten voor onze bewoners met dementie. Dat ook onze bewoners en hun verwanten dit waarderen, blijkt nu opnieuw. Zij zijn het, die via ZorgkaartNederland hun ervaringen en cijfers doorgeven. Wij willen hen daar dan ook hartelijk voor bedanken.”

Een blije zorgmedewerker en een blije bewoner van Dagelijks Leven: we staan in de Zorgkaart Top 2021!In elk huis van Dagelijks Leven wonen maximaal 22 bewoners met dementie. Zij leven zoveel als mogelijk zoals zij dat zelf graag willen en gewend zijn en zijn verzekerd van persoonlijke en gespecialiseerde zorg, 24 uur per dag.

Naast een professioneel zorgteam werken op elke locatie gediplomeerde activiteitenbegeleiders, gastvrouwen- en heren, huishoudelijke medewerkers, servicemedewerkers en een eigen kok die dagelijks zorgt voor een verse maaltijd. Samen creëren zij een veilige en vertrouwde omgeving voor de bewoners. Wonen bij Dagelijks Leven is betaalbaar voor iedereen, ook voor wie alleen AOW als inkomen heeft.

Over ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland, een initiatief van Patiëntenfederatie Nederland, is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Elke zorgorganisatie die tussen 1 januari en 1 november 2021 dertig of meer waarderingen kreeg, deed automatisch mee voor een plek in de Zorgkaart Top 2021.