Deel op:

Jikkie wandelt Vierdaagse voor een BeleefTV voor Het Antoniushuis

Verpleegkundige Jikkie juichend op de foto terwijl ze de Vierdaagse in 2019 loopt. Dit jaar wandelt ze om geld in te zamelen voor een BeleefTv voor de bewoners met dementie.Onze collega Jikkie (62), verpleegkundige bij Het Antoniushuis in Venray, loopt dit jaar de Nijmeegse Vierdaagse. En niet zomaar. Al wandelend zamelt ze geld in voor een BeleefTV voor de bewoners van Het Antoniushuis!

Het is de tweede keer dat ze meedoet aan de Vierdaagse in Nijmegen, vertelt Jikkie.  “Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met afvallen. Ik ben toen veel gaan wandelen, een activiteit die mij ook veel ontspanning geeft. Op een gegeven moment had ik zo de smaak te pakken, dat ik me ben gaan voorbereiden op de 4Daagse in Nijmegen, die ik drie jaar geleden heb gelopen. Toen om geld in te zamelen voor het KWF. Na twee jaar corona gaat het evenement dit jaar gelukkig wél weer door en ik mag hem lopen! Nu wil ik graag geld inzamelen voor een BeleefTV voor onze bewoners.”

Help jij mee?

Wil jij Jikkie helpen bij het behalen van haar doel? Daar zou ze superblij mee zijn! Je kunt haar sponsoren via de stichting Vrienden van Dagelijks Leven. Je kunt het bedrag dan overmaken naar:

Vrienden voor Dagelijks leven
o.v.v. Het Antoniushuis
IBAN: NL85RABO0313649480