Bewoners genieten samen buiten in de tuin
Deel op:

Dagelijks Leven HKZ gecertificeerd

Het keurmerk van HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn: onafhankelijk en betrouwbaar. Met het HKZ-keurmerk kunnen organisaties en praktijken laten zien dat zij serieus werk maken van kwaliteit van zorg en dat ze voldoen aan de eisen die daaraan gesteld worden door klanten, professionals en relevante stakeholders. Een organisatie met het HKZ-keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant centraal en werkt voortdurend aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening.

HKZ ISO 9001 logo Nederland voor kwaliteit zorg

De ISO 9001 is de wereldwijde standaard voor kwaliteitsmanagement en is toepasbaar binnen alle branches en type dienstverlening. Zo ook binnen de gezondheidszorg. Met een ISO 9001 certificaat kan een zorginstelling, net zoals met een HKZ keurmerk, aantonen dat zij de kwaliteit op orde hebben, risico’s in kaart hebben gebracht en hierop anticiperen.

 

Dagelijks Leven is eigenaar van het HKZ ISO 9001 keurmerk en voldoet aan de gestelde normen. Wij vinden kwaliteitsverbetering belangrijk en streven altijd naar het bieden van de beste zorg.

Bekijk de HKZ video