Deel op:

Hartenwens in vervulling: terug naar Scheveningen

Hij beleefde er de mooiste tijd van zijn leven en ontmoette er grote artiesten als Anouk, Stef Bos en Herman Brood. Het is niet gek dat geboren Vlissinger Jack zijn hart verloor aan Scheveningen. Zijn hartenwens? Een dagje terug naar de “rauwe” badplaats.

Na de diagnose dementie keerde Jack vanuit Scheveningen terug naar zijn geboortestad Vlissingen, waar hij inmiddels in Het Bonedijkehuis woont. Toen het zorgteam vroeg wat hij nou nog graag eens wilde doen, hoefde Jack niet lang na te denken. Een dagje terug naar Duindorp Scheveningen, de boulevard en het strand, dat wilde hij graag. Aan de kust voelde hij zich meteen weer thuis. “Ik was gelijk weer één van hen.”

Bekijk hieronder het verslag van Jacks dag uit of klik hier om de video op YouTube te kijken.

 

Hartenwensen bij Dagelijks Leven

Dat iemand dementie heeft, betekent niet dat degene geen wensen of dromen meer heeft. Bij Dagelijks Leven proberen we zoveel mogelijk van deze hartenwensen van onze bewoners uit te laten komen. De wensen kunnen groot zijn, zoals vliegen met een helikopter of nog een keer volmondig ja zeggen tegen de liefde van je leven, maar ook hartverwarmend klein, zoals een dochter in een trouwjurk zien of een dagje terug naar de boerderij. Bekijk hier meer hartenwensen.