Over deze locatie

Het Bonedijkehuis in Vlissingen geeft bewoners met dementie een nieuw thuis. Het Bonedijkehuis is onderdeel van Dagelijks Leven en is één van de 87 woonzorglocaties door heel Nederland voor mensen met dementie. Hier ontvangen bewoners persoonlijke en gespecialiseerde dementiezorg in een kleinschalige setting. Wonen in Het Bonedijkehuis is betaalbaar voor iedereen. Dagelijks worden er activiteiten aangeboden, en regelmatig worden er uitstapjes gemaakt. Bewoners die willen helpen in keuken of in de tuin, mogen dat. Alles mag, niets moet.

Perfect gelegen in Vlissingen

Het Bonedijkehuis ligt vlak bij het Antoni Gaudipark in Vlissingen. De bekende boulevard van Vlissingen is op loopafstand, hier wordt dan ook veel naartoe gewandeld met familie of naasten. Even uitrusten op een bankje, genieten van het prachtige uitzicht op de Westerschelde, een lekker visje eten en weer terug naar huis. Ook sportpark Bonedijke en sportvereniging Walcheren zijn vlakbij.

De kok van Het Bonedijkehuis koopt zijn producten in bij lokale ondernemers zoals de bakker, slager en verschillende boeren in de omgeving. In de tuin komt de focus te liggen op het beleven. De bewoners met dementie of een andere vorm van geheugenverlies kunnen in de belevingstuin contact maken met de omgeving, tot rust komen of juist extra geprikkeld worden.


Schrijf u eenvoudig in

Gespecialiseerde dementiezorg

In Het Bonedijkehuis worden veel gezellige activiteiten georganiseerd zoals spelletjes, veel bewegen, muziek- en filmmiddagen en genieten van de kleine dingen in het dagelijks leven. Bewoners helpen bijvoorbeeld mee met koken, het opvouwen van de was en het strijkwerk.

De medewerkers van Het Bonedijkehuis werken vanuit passie voor de zorg en doen er alles aan om de bewoners een huis te geven dat net als thuis is. En dat zonder afbreuk te doen aan vaste structuren van bewoners. Ze bieden de vrijheid om de levensstijl die ze gewend zijn voort te zetten. Het Bonedijkehuis biedt een veilige, geborgen, rustige en warme omgeving waarbij de wensen en de behoeften van de bewoner centraal staan.

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Bonedijkehuis

Wonen met dementie in Het Bonedijkehuis

Het Bonedijkehuis biedt gespecialiseerde zorg in een kleinschalige setting. Hierdoor ontstaat er een intieme sfeer, die bijdraagt aan het welbevinden van onze bewoners. In de gezamenlijke woonkamers wordt regelmatig een potje gesjoeld, een kaartje gelegd of samen tv gekeken en in de keuken kan men helpen met het bereiden van dagverse maaltijden. Onze activiteitenbegeleiders zorgen voor een afwisselende dagbesteding van samen zingen tot het maken van een mooi mozaïek. Zij kennen precies de behoeftes en interesses van iedere bewoner, zodat iedereen voor zover mogelijk een goede daginvulling heeft. Daarbij geldt altijd: niets moet, alles mag.

Al aan de tekentafel is rekening gehouden met de wensen en behoeften van mensen met geheugenverlies. De indeling van het huis is eenvoudig en overzichtelijk en de ruimtes zijn royaal en voorzien van veel daglicht. Alle studio’s kijken uit op de prachtige tuin.

Het Bonedijkehuis biedt plaats aan twintig bewoners. Iedere bewoner heeft een eigen studio met een zit-/slaapkamer, die zoveel mogelijk naar eigen wens kan worden ingericht. Daarnaast heeft iedereen een eigen badkamer. Er bestaat de mogelijkheid om een echtpaar te plaatsen. Onze zorg is voor iedereen toegankelijk ook voor mensen met alleen een AOW.

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Vlissingen Straat:Verlengde Bonedijkestraat 275
Postcode:4383 BC Telefoon:0118 - 85 52 61

Het Bonedijkehuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0
Grote afbeelding plattegrond 1

Ervaringen van verwanten

Niks moet, alles mag

Heel mooi huis met professionele hulpverlening. Een mooie plek om zo de laatste fase van het leven door te brengen. Genoeg activiteiten voor iedereen die daar aan mee wil doen. Niks moet, alles mag. Personeel is ook altijd behulpzaam en niets is te veel. Super.

Nieuw thuis vol liefde

Mijn vader heeft het heel erg naar zijn zin gehad. Hij sprak vol lof over de zorg, het personeel en de maaltijden. Er zijn veel activiteiten, maar het wordt ook geaccepteerd als je niet mee wil doen. Het is fijn dat het een "open" huis is. Een fantastische plek om te wonen als het thuis niet meer gaat. Het personeel creëert met veel liefde een nieuw thuis!

Warm en respectvol

Alles ziet er fantastisch uit; warm qua uitstraling en functioneel in gebruik. De sfeer in Het Bonedijkehuis is gemoedelijk en de medewerkers zijn vriendelijk en attent. Men houdt er vanaf het begin goed rekening met de wensen en behoeften van de cliënten. Ze worden er op een warme, respectvolle en rustige wijze aangesproken. Afspraken worden nagekomen.

Ja, ik word vrijwilliger.

 

Aanmelden

Ja, ik word vrijwilliger.

 

Aanmelden

Vrijwilliger worden in Het Bonedijkehuis

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons helpen het dagelijkse leven vorm te geven. Een spelletje doen met onze bewoners, de tuin netjes houden, assisteren tijdens het eten, eens per week een wandelingetje maken of helpen als wij een uitje organiseren. Het kan allemaal! Om je aan te melden als vrijwilliger ga je naar onze pagina vrijwilliger worden, selecteer hier ‘Het Bonedijkehuis’ en laat jouw gegevens achter. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Vanavond is in het Bonedijkehuis de herfst ingeluid. De tafels gedekt in de sfeer van de herfst en er is een lekkere maaltijd bereid door de koks waarvan heerlijk is gegeten. ... Meer tonenMinder tonen

Vanavond is in het Bonedijkehuis de herfst ingeluid. De tafels gedekt in de sfeer van de herfst en er is een lekkere maaltijd bereid door de koks waarvan heerlijk is gegeten.
LIEFDE is?

21 september is het wereld Alzheimer dag.. in dat kader hebben we vergeet-me-nietjes gezaaid. Een leuke activiteit en zeker als je een zuster nat mag spuiten. ... Meer tonenMinder tonen

21 september is het wereld Alzheimer dag.. in dat kader hebben we vergeet-me-nietjes gezaaid. Een leuke activiteit en zeker als je  een zuster nat mag spuiten.