Over deze locatie

Het Bonedijkehuis in Vlissingen geeft bewoners met dementie een nieuw thuis. Het Bonedijkehuis is onderdeel van Dagelijks Leven en is één van de 75 woonzorglocaties door heel Nederland voor mensen met dementie. Hier ontvangen bewoners persoonlijke en gespecialiseerde dementiezorg in een kleinschalige setting. Wonen in Het Bonedijkehuis is betaalbaar voor iedereen. Dagelijks worden er activiteiten aangeboden, en regelmatig worden er uitstapjes gemaakt. Bewoners die willen helpen in keuken of in de tuin, mogen dat. Alles mag, niets moet.

Perfect gelegen in Vlissingen

Het Bonedijkehuis ligt vlak bij het Antoni Gaudipark in Vlissingen. De bekende boulevard van Vlissingen is op loopafstand, hier wordt dan ook veel naartoe gewandeld met familie of naasten. Even uitrusten op een bankje, genieten van het prachtige uitzicht op de Westerschelde, een lekker visje eten en weer terug naar huis. Ook sportpark Bonedijke en sportvereniging Walcheren zijn vlakbij.

De kok van Het Bonedijkehuis koopt zijn producten in bij lokale ondernemers zoals de bakker, slager en verschillende boeren in de omgeving. In de tuin komt de focus te liggen op het beleven. De bewoners met dementie of een andere vorm van geheugenverlies kunnen in de belevingstuin contact maken met de omgeving, tot rust komen of juist extra geprikkeld worden.


Schrijf u eenvoudig in

Gespecialiseerde dementiezorg

In Het Bonedijkehuis worden veel gezellige activiteiten georganiseerd zoals spelletjes, veel bewegen, muziek- en filmmiddagen en genieten van de kleine dingen in het dagelijks leven. Bewoners helpen bijvoorbeeld mee met koken, het opvouwen van de was en het strijkwerk.

De medewerkers van Het Bonedijkehuis werken vanuit passie voor de zorg en doen er alles aan om de bewoners een huis te geven dat net als thuis is. En dat zonder afbreuk te doen aan vaste structuren van bewoners. Ze bieden de vrijheid om de levensstijl die ze gewend zijn voort te zetten. Het Bonedijkehuis biedt een veilige, geborgen, rustige en warme omgeving waarbij de wensen en de behoeften van de bewoner centraal staan.

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Bonedijkehuis

Wonen met dementie in Het Bonedijkehuis

Het Bonedijkehuis biedt gespecialiseerde zorg in een kleinschalige setting Hierdoor ontstaat er een intieme sfeer, die bijdraagt aan het welbevinden van onze bewoners. In de gezamenlijke woonkamers wordt regelmatig een potje gesjoeld, een kaartje gelegd of samen tv gekeken en in de keuken kan men helpen met het bereiden van dagverse maaltijden. Onze activiteitenbegeleiders zorgen voor een afwisselende dagbesteding van samen zingen tot het maken van een mooi mozaïek. Zij kennen precies de behoeftes en interesses van iedere bewoner, zodat iedereen voor zover mogelijk een goede daginvulling heeft. Daarbij geldt altijd: niets moet, alles mag.

Al aan de tekentafel is rekening gehouden met de wensen en behoeften van mensen met geheugenverlies. De indeling van het huis is eenvoudig en overzichtelijk en de ruimtes zijn royaal en voorzien van veel daglicht. Alle studio’s kijken uit op de prachtige tuin.

Het Bonedijkehuis biedt plaats aan twintig bewoners. Iedere bewoner heeft een eigen studio met een zit-/slaapkamer, die zoveel mogelijk naar eigen wens kan worden ingericht. Daarnaast heeft iedereen een eigen badkamer. Er bestaat de mogelijkheid om een echtpaar te plaatsen en er is een logeerkamer voor respijtzorg. Onze zorg is voor iedereen toegankelijk ook voor mensen met alleen een AOW.

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Vlissingen Straat:Verlengde Bonedijkestraat 275
Postcode:4383 BC Telefoon:011 - 885 52 61

Het Bonedijkehuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0
Grote afbeelding plattegrond 1

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

De activiteitenagenda voor deze week ... Meer tonenMinder tonen

De activiteitenagenda voor deze week

Vandaag hebben bewoners weer heel fanatiek meegedaan met ballon tennis. ... Meer tonenMinder tonen

Vandaag hebben bewoners weer heel fanatiek meegedaan met ballon tennis.

Vanaf vandaag zijn er 2 gediplomeerde GPV ers in het Bonedijkehuis. Van harte gefeliciteerd dames. 🥂🎉 ... Meer tonenMinder tonen

Vanaf vandaag zijn er 2  gediplomeerde GPV ers in het Bonedijkehuis.  Van harte gefeliciteerd dames. 🥂🎉