Deel op:

Het Prins Hendrikhuis viert 5 jaar met spectaculair festival

Het Prins Hendrikhuis in Winterswijk pakte flink uit voor het 5-jarig bestaan. Niet met een klein feestje, maar met een heus festival in de tuin! Met foodtrucks, muziek, volop activiteiten en vooral goed gezelschap werd het een beregezellige dag.

Wegwijzers schilderen, vlaggen in elkaar knutselen en natuurlijk de tuin versieren: bewoners en medewerkers waren maar druk met de voorbereidingen voor het festival. Maar het resultaat, dat mocht er zeker zijn. De tuin zag er schitterend uit en het weer werkte ook nog eens mee. Samen met verwanten maakte Het Prins Hendrikhuis er een schitterend festival van. Bekijk onderstaande fotoreportage en geniet mee van de verjaardag!

Klik hier voor de uitgebreide fotoreportage op de Facebookpagina van het huis.

Drieluik met foto's van het tuinfestival van Het Prins Hendrikhuis in Winterswijk. De woonzorglocatie voor mensen met dementie vierde het vijfjarig bestaan. Op de linkerfoto een bewoonster met haar dochter aan een hapje, op de middelste foto proost een bewoner met een verwant en op de foto rechts zien we een overzicht van het tuinfestival.

Vierluik foto's van het tuinfestival waarmee Het Prins Hendrikhuis in Winterswijk het 5-jarig bestaan vierde. Met een foto van een foodtruck, een foto van een door de bewoners met dementie gemaakt bloemstuk, 2 bewoners tussen hun kinderen en een bewoonster met een medewerkster bij de photobooth.

Drieluik foto's van het tuinfestival waarmee zorglocatie voor mensen met dementie Het Prins Hendrikhuis in Winterswijk het vijfjarig bestaan vierde. Bewoners, medewerkers en verwanten maakten er samen een dag van om nooit te vergeten.