Over deze locatie

Midden in Winterswijk ligt Het Prins Hendrikhuis. Hier bieden we gespecialiseerde zorg voor mensen met dementie. Midden in de wijk en betaalbaar voor iedereen. Persoonlijke en kleinschalige dementiezorg in een huiselijke setting, gewoon als thuis. Anders dan in een regulier verzorgingshuis. Wij maken het wonen in Het Prins Hendrikhuis vertrouwt, gezellig en vol belevenissen. Elke dag opnieuw.

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Prins Hendrikhuis

Wonen met dementie in Het Prins Hendrikhuis

Het Prins Hendrikhuis biedt gespecialiseerde zorg in een kleinschalige setting. Hierdoor ontstaat er een intieme sfeer, die bijdraagt aan het welbevinden van onze bewoners. In de gezamenlijke woonkamers wordt regelmatig een potje gesjoeld, een kaartje gelegd of samen tv gekeken en in de keuken kan men helpen met het bereiden van dagverse maaltijden. Onze activiteitenbegeleiders zorgen voor een afwisselende dagbesteding van samen zingen tot het maken van een mooi mozaïek. Zij kennen precies de behoeftes en interesses van iedere bewoner, zodat iedereen voor zover mogelijk een goede dag invulling heeft. Daarbij geldt altijd: niets moet, alles mag.

Al aan de tekentafel is rekening gehouden met de wensen en behoeften van mensen met geheugenverlies. De indeling van het huis is eenvoudig en overzichtelijk en de ruimtes zijn royaal en voorzien van veel daglicht. Alle studio’s kijken uit op de prachtige tuin. Het Prins Hendrikhuis biedt plaats aan twintig bewoners. Iedere bewoner heeft een eigen studio met een zit-/slaapkamer, die zoveel mogelijk naar eigen wens kan worden ingericht. Daarnaast heeft iedereen een eigen badkamer. Er bestaat de mogelijkheid om een echtpaar te plaatsen en er is een logeerkamer voor respijtzorg. Onze zorg is voor iedereen toegankelijk ook voor mensen met alleen een AOW.

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Winterswijk Straat:Prins Hendrikstraat 12
Postcode:7101 CL Telefoon:0543 – 84 24 32

Het Prins Hendrikhuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0
Grote afbeelding plattegrond 1
Grote afbeelding plattegrond 2

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Arretjes cake gebakken en veel gewandeld. Heerlijke winter 😍 ... Meer tonenMinder tonen

Arretjes cake gebakken en veel gewandeld. Heerlijke winter 😍

Ons wekelijkse uitje naar de markt, helaas niet binnen opwarmen maar heerlijk glühwein, koffie en chocolademelk . Buiten bij Restaurant De Zwaan 😍 ... Meer tonenMinder tonen

Ons wekelijkse uitje naar de markt, helaas niet binnen opwarmen maar heerlijk glühwein, koffie en chocolademelk . Buiten bij Restaurant De Zwaan 😍

Ja, ik word vrijwilliger.

 

Aanmelden

Vrijwilliger worden in Het Prins Hendrikhuis

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons helpen het dagelijkse leven vorm te geven. Een spelletje doen met onze bewoners, de tuin netjes houden, assisteren tijdens het eten, eens per week een wandelingetje maken of helpen als wij een uitje organiseren. Het kan allemaal! Om je aan te melden als vrijwilliger ga je naar onze pagina vrijwilliger worden, selecteer hier ‘Het Prins Hendrikhuis’ en laat jouw gegevens achter. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.