Als je in een woonzorglocatie woont vanwege dementie, is het niet vanzelfsprekend om je koffer te pakken en op reis te gaan. Deze bewoners van Het Staatsliedenhuis in Apeldoorn gingen toch. Op de foto zitten ze voor de vakantiewoning op het terras.
Deel op:

Hartenwens in vervulling: op vakantie

Als je op een zorglocatie woont vanwege dementie, is het niet vanzelfsprekend om je koffer te pakken en op reis te gaan. Maar een aantal bewoners van Het Staatsliedenhuis in Apeldoorn wilde toch echt dolgraag nog eens vakantie vieren. Die hartenwens ging in vervulling op vakantiepark Landal Coldenhove in Eerbeek.

Daar beleefden de vakantiegangers samen met medewerkers, vrijwilligers en verwanten een week vol spelletjes, hapjes, drankjes en vooral héél véél (speel)plezier. Bekijk snel de video. Dat kan hieronder, of op ons YouTubekanaal.

Hartenwensen bij Dagelijks Leven

Dat iemand dementie heeft, betekent niet dat degene geen grote dromen en wensen meer heeft. Bij Dagelijks Leven laten we zoveel mogelijk hartenwensen van onze bewoners uitkomen. Die wensen kunnen zo klein zijn als het eten van een loempia of toeren in een motor met zijspan, maar ook zo groot als nog eens een helikoptervlucht maken of opnieuw het jawoord geven aan de liefde van je leven.

Klik hier om de hartenwensen van onze bewoners in vervulling te zien gaan op ons YouTubekanaal.