Deel op:

Bedrijven uit Helmond dragen bij aan BelevenisTafel voor Het Hurkhuis

Bedrijven uit Helmond helpen Het Hurkhuis

Onze locatie Het Hurkhuis in Helmond startte een crowdfundingsactie. “Het is een grote wens van ons om een BelevenisTafel aan te schaffen.” Vertelt locatiemanager Anja “Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners zinvolle en leuke dagen hebben. In tijden dat familiebezoek minder mogelijk is, zoeken we naar alternatieven om de bewoners vermaak, ontspanning en aandacht te bieden.”

Financieel advieskantoor HG Assurantiën Brabant komt in actie en schenkt via de crowdfundingsactie vijfduizend euro aan Het Hurkhuis. Peter Strijbosch, de eigenaar van het advieskantoor, reikte mede namens Nh1816 Verzekeringen een cheque uit aan Anja en de bewoners.

 

Locatiemanager Anja krijgt een cheque overhandigt voor de BelevenisTafel

De BelevenisTafel

De BelevenisTafel die Het Hurkhuis wil aanschaffen is een hulpmiddel waarbij de bewoners gezamenlijk aan tafel zitten en activiteiten kunnen uitvoeren door slimme technologie. Het is wel een hulpmiddel met een prijskaartje, dat niet vanuit reguliere zorgbudgetten gerealiseerd kan worden. “Voor de aanschaf van de BelevenisTafel hebben we de hulp nodig van de mensen in onze omgeving, die Het Hurkhuis een warm hart toedragen.”

Inmiddels heeft Het Hurkhuis al een mooi bedrag ontvangen van verschillende Helmonders. “Maar we waren nog lang niet bij ons doelkapitaal. Met de bijdrage van beide bedrijven hebben we nog maar een klein deel te gaan en vertrouwen we erop dat de tafel er snel kan komen.”

Meer weten of Het Hurkhuis? Lees alles over het huis op de huizenpagina.

Het Hurkhuis