Over deze locatie

Midden in Helmond ligt Het Hurkhuis. Hier bieden we gespecialiseerde zorg voor mensen met dementie. Midden in de wijk en betaalbaar voor iedereen. Persoonlijke en kleinschalige dementiezorg in een huiselijke setting, gewoon als thuis. Anders dan in een regulier verzorgingshuis. Wij maken het wonen in Het Hurkhuis vertrouwt, gezellig en vol belevenissen. Elke dag opnieuw.

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Hurkhuis

Wonen met dementie in Het Hurkhuis

Een huis van Dagelijks Leven is van alle gemakken voorzien. De ruimtes zijn royaal, licht en levens loopbestendig ingericht. Hier voelen bewoners zich gauw thuis en op hun gemak. Mede omdat zij hun eigen studio zoveel mogelijk naar wens mogen inrichten. Zo kunnen meubels en spulletjes, waaraan zij gehecht zijn gewoon mee verhuizen en voelt de nieuwe leefomgeving al snel vertrouwd. De twintig studio’s hebben allemaal een zit-/slaapkamer, een aanrecht en een badkamer.

Je voelt je thuis, waar familie en vrienden zich welkom voelen. Bij Dagelijks Leven staan de deuren dan ook altijd open, voor een kopje koffie, een luisterend oor of een uitgebreid bezoek. Bij ons zijn er geen verplichtingen. Een goede relatie met naasten vinden wij van groot belang. Zij zijn de belangrijkste schakel tussen de bewoners en zorgverleners. Mantelzorgers weten als geen ander wat hun partner of ouder prettig vindt, hoe hij/zij verzorgd wil worden en hoe we het leven zo gewoon mogelijk door kunnen laten gaan.

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Helmond Straat:Hurksestraat 1H
Postcode:5701 GX Telefoon:0492 – 83 44 74

Het Hurkhuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0
Grote afbeelding plattegrond 1

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

6 dagen geleden

Helmonds kunst aan de muur! 🖌🎨 ... Meer tonenMinder tonen

Helmonds kunst aan de muur! 🖌🎨
2 weken geleden

Wat vaak begint met de gedachte "kinderspel", Loopt uit op een activiteit die vooral veel plezier geeft en waarin we het reactievermogen trainen.
#fanatiekeclub
... Meer tonenMinder tonen