Het aantal besmettingen in Nederland met het coronavirus neemt toe. Dagelijks Leven biedt zorg aan bewoners die extra kwetsbaar zijn voor dit virus. Wij doen er dan ook alles aan om de kans op besmetting van onze bewoners en medewerkers te minimaliseren. Zo hebben wij ons beleid rondom bezoek aangepast in lijn met het beleid dat door de overheid is afgekondigd. Dat betekent dat bezoek aan onze locaties (behoudens zeer uitzonderlijke situaties) tot nader bericht niet mogelijk is. Juist in deze tijd is de band tussen bewoners en hun familie belangrijk, daarom stimuleren wij ook contact via beeldbellen en telefoon. Ook hebben wij een site gemaakt waar familieleden videoboodschappen kunnen versturen aan onze bewoners. Natuurlijk volgen wij de ontwikkelingen op de voet en houden wij de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid nauw in de gaten. Indien dit leidt tot aanpassing van het beleid informeren wij betrokkenen hierover direct.

Beleid rondom het coronavirus

Skip links

Leerlingen Willibrordusschool knutselen met bewoners Het Drostenhuis voor kerstmarkt

Leerlingen Willibrordusschool knutselen met bewoners Het Drostenhuis voor kerstmarkt

In het kader van burgerschapsvorming gaan groep 8-leerlingen van de Coevorder Willibrordusschool elke dinsdag naar Het Drostenhuis aan de Drostenstraat in Coevorden. Daardoor komen de kinderen in contact met oudere mensen en leren zij over het leven in een woonzorglocatie. Thans staat de kerstmarkt centraal.

https://coevordercourant.nl/artikel/1067203/leerlingen-willibrordusschool-knutselen-met-bewoners-het-drostenhuis-voor-kerstmarkt.html?fbclid=IwAR3OZBewgQceWCeM3t3y2rRT6rUWd3MBz-LM5kFIpBnjPnoNZTiSCe-TVCg&harvest_referrer=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F