Skip links

Varsseveld – Het Hovenhuis

Het Hovenhuis in Varsseveld is een kleinschalige woonzorglocatie voor mensen met dementie. Gewoon, als thuis en betaalbaar voor iedereen! Dit huis ligt aan de Hovenstraat in het centrum van Varsseveld, op de locatie van de voormalige landbouwschool. Hier kunnen mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies wonen zoals thuis, in een prettige, vertrouwde omgeving, dichtbij familie en vrienden. Onze zorgprofessionals zorgen ervoor dat het hen aan niets ontbreekt, van vakkundige verzorging tot afwisselende dagbesteding, maar ook iedere dag vers bereide maaltijden.

Dagelijks Leven biedt mensen met geheugenverlies zorg op maat 24 uur per dag. Daarbij werken wij altijd vanuit de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners het gevoel van eigen regie behouden, net als zelfredzaamheid en eigenwaarde. Onze zorg is ondersteunend aan het welzijn. Net als bij de andere huizen van Dagelijks Leven krijgt iedere bewoner zijn of haar eigen studio met een zit-/slaapkamer en badkamer, die zoveel mogelijk naar eigen inzicht kan worden ingericht.

Het Hovenhuis

Een woonzorglocatie van Dagelijks Leven is van alle gemakken voorzien. De ruimtes zijn royaal, licht en levens loopbestendig ingericht.

Hier voelen bewoners zich gauw thuis en op hun gemak. Mede omdat zij hun eigen studio zoveel mogelijk naar wens mogen inrichten. Zo kunnen meubels en spulletjes, waaraan zij gehecht zijn gewoon mee verhuizen en voelt de nieuwe leefomgeving al snel vertrouwd. De twintig studio’s hebben allemaal een zit-/slaapkamer, een aanrecht en een badkamer.

Je voelt je thuis, waar familie en vrienden zich welkom voelen. Bij Dagelijks Leven staan de deuren dan ook altijd open, voor een kopje koffie, een luisterend oor of een uitgebreid bezoek. Bij ons zijn er geen verplichtingen. Een goede relatie met naasten vinden wij van groot belang. Zij zijn de belangrijkste schakel tussen de bewoners en zorgverleners. Mantelzorgers weten als geen ander wat hun partner of ouder prettig vindt, hoe hij/zij verzorgd wil worden en hoe we het leven zo gewoon mogelijk door kunnen laten gaan.

LEVEN

WONEN

GENIETEN

ZORG

Impressie

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDagelijks Leven is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het Hovenhuis

Plaats: Varsseveld
Postcode: 7051 CV
Straat: Hovenstraat 10
Telefoon: 055 – 576 66 76
Bereikbaarheid

De locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegrond

Deze plattegronden geven u een goede indruk van de indeling van de locatie.

Begane grond

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Even voorstellen! 🙋‍♂‍ Dit ben ik… Anita Rietman! Na 36 jaar werkzaam te zijn geweest in een ziekenhuis, is het tijd voor een nieuwe uitdaging: locatiemanager van Het Hovenhuis in Varsseveld. Deze woonzorglocatie is voor mensen met geheugenverlies én opent in maart 2020. Ben jij verzorgende IG of helpende - die in 2020 ook een nieuwe uitdaging aan wil gaan? En wil jij samen met mij en een nieuw team na de verbouwing deze nieuwe locatie opstarten met succes? Kijk dan snel op onze website en solliciteer! www.dagelijks-leven.nl/werken-bij

Even voorstellen! 🙋‍♂‍

Dit ben ik… Anita Rietman! Na 36 jaar werkzaam te zijn geweest in een ziekenhuis, is het tijd voor een nieuwe uitdaging: locatiemanager van Het Hovenhuis in Varsseveld. Deze woonzorglocatie is voor mensen met geheugenverlies én opent in maart 2020.

Ben jij verzorgende IG of helpende - die in 2020 ook een nieuwe uitdaging aan wil gaan? En wil jij samen met mij en een nieuw team na de verbouwing deze nieuwe locatie opstarten met succes?

Kijk dan snel op onze website en solliciteer! www.dagelijks-leven.nl/werken-bij
... Lees meerToon minder

geplaatst op 05/12/19

Comment on Facebook

Wat een mooie uitdaging. Is jou op het lijf geschreven. Heel veel succes Anita🍀

Succes! Ik denk dat er veel behoefte aan is

Bouwupdate! 🏗 🏠 🚧 Deze verbouwlocatie begint steeds meer vorm te krijgen. Momenteel wordt er nog hard gewerkt, zodat wij in maart 2020 de deuren van Het Hovenhuis kunnen openen. Meer informatie? Like deze pagina om alle ontwikkelingen te volgen of bekijk onze website: www.dagelijks-leven.nl/huizen/varsseveld-het-hovenhuis/

Bouwupdate! 🏗 🏠 🚧

Deze verbouwlocatie begint steeds meer vorm te krijgen. Momenteel wordt er nog hard gewerkt, zodat wij in maart 2020 de deuren van Het Hovenhuis kunnen openen.

Meer informatie? Like deze pagina om alle ontwikkelingen te volgen of bekijk onze website: www.dagelijks-leven.nl/huizen/…
... Lees meerToon minder

geplaatst op 18/11/19