Over deze locatie

Het Voetelinkhuis in Steenwijk biedt gespecialiseerde kleinschalige zorg voor mensen met dementie. Gewoon, als thuis en betaalbaar voor iedereen! Het Voetelinkhuis maakt van wonen genieten. Net als bij alle andere locaties van Dagelijks Leven is er alles aan gedaan om mensen met dementie zo fijn en zo gewoon mogelijk te laten verder leven.

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Voetelinkhuis

Wonen met dementie in Het Voetelinkhuis

Bij Het Voetelinkhuis wonen mensen met dementie of een vorm van geheugenverlies. De bewoners krijgen 24 uur per dag aandacht, begeleiding en zorg van een klein en vast team van zorgprofessionals. We laten de bewoners in hun waarde, zonder strenge regels, zonder betutteling. Vanzelfsprekend wordt de zorg geleverd volgens de geldende wet- en regelgeving. Maar wij streven naar een zo normaal mogelijk dagelijks leven. Wij kiezen bewust voor écht kleinschalig wonen, voor huiselijkheid, sfeer, samenzijn en samen dingen doen. Al aan de tekentafel is rekening gehouden met de wensen en eisen van onze bewoners. Zo heeft iedere bewoner een eigen studio met een zit-/slaapkamer, die zoveel mogelijk naar eigen wens kan worden ingericht. Daarnaast heeft iedereen een eigen badkamer.

In Het Voetelinkhuis wonen circa twintig bewoners, die elkaar treffen in twee gezamenlijke woonkamers. Het eten wordt dagelijks vers bereid en bewoners die dat leuk vinden, kunnen helpen met koken. Uiteraard is er een afwisselende dagbesteding. Maar het zijn vaak de alledaagse dingen die zorgen voor ritme, structuur en welbevinden, zoals huishoudelijke taken. Ook het onderhouden van sociale contacten en het stimuleren van onderlinge interactie speelt bij ons een belangrijke rol. Onze activiteitenbegeleiders zorgen voor afwisselende dagbesteding van samen zingen tot het maken van een mozaïek. Waarbij altijd geldt: alles mag, niets moet! Er bestaat de mogelijkheid voor het plaatsen van een echtpaar en er is een logeerkamer voor respijtzorg. Onze zorg is voor iedereen betaalbaar, ook voor mensen met alleen een AOW als inkomen.

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Steenwijk Straat:Verlaatseweg 12
Postcode:8331 PC Telefoon:0521 – 85 71 55

Het Voetelinkhuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0
Grote afbeelding plattegrond 1

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Wat hebben wij een prachtige dag mogen beleven, donderdag 14 oktober. Ons huis bestaat 5 jaar. 's Morgens samen met verwanten koffie met heerlijk gebak van bakkerij Strampel gehad. Iedereen heeft wat in ons gastenboek geschreven. Zo hebben we een mooi aandenken aan deze dag.
's Middags hebben onze bewoners mogen genieten van een miniconcert, gespeeld door Harrold Kooy. Wat heeft iedereen hiervan genoten!! Als afsluiting van de dag heeft onze kok Paul een heerlijk koud/warm buffet voor ons gemaakt. Bewoners, personeel en vrijwilligers hebben lekker gegeten.
We kunnen terug kijken op een geslaagde dag!!
... Meer tonenMinder tonen

Wat hebben wij een prachtige dag mogen beleven, donderdag 14 oktober. Ons huis bestaat 5 jaar. s Morgens samen met verwanten koffie met heerlijk gebak van bakkerij Strampel gehad. Iedereen heeft wat in ons gastenboek geschreven. Zo hebben we een mooi aandenken aan deze dag. 
s Middags hebben onze bewoners mogen genieten van een miniconcert, gespeeld door Harrold Kooy. Wat heeft iedereen hiervan genoten!!  Als afsluiting van de dag heeft onze kok Paul een heerlijk koud/warm buffet voor ons gemaakt. Bewoners, personeel en vrijwilligers hebben lekker gegeten. 
We kunnen terug kijken op een geslaagde dag!!

Hiep hiep hoera!! Ons Voetelinkhuis bestaat vandaag 5 jaar 🎉🎉🎉 ... Meer tonenMinder tonen

Hiep hiep hoera!! Ons Voetelinkhuis bestaat vandaag 5 jaar 🎉🎉🎉

Ja, ik word vrijwilliger.

 

Aanmelden

Vrijwilliger worden in Het Voetelinkhuis

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons helpen het dagelijkse leven vorm te geven. Een spelletje doen met onze bewoners, de tuin netjes houden, assisteren tijdens het eten, eens per week een wandelingetje maken of helpen als wij een uitje organiseren. Het kan allemaal! Om je aan te melden als vrijwilliger ga je naar onze pagina vrijwilliger worden, selecteer hier ‘Het Voetelinkhuis’ en laat jouw gegevens achter. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.