Het aantal besmettingen in Nederland met het coronavirus neemt toe. Dagelijks Leven biedt zorg aan bewoners die extra kwetsbaar zijn voor dit virus. Wij doen er dan ook alles aan om de kans op besmetting van onze bewoners en medewerkers te minimaliseren. Zo hebben wij ons beleid rondom bezoek aangepast in lijn met het beleid dat door de overheid is afgekondigd. Dat betekent dat bezoek aan onze locaties (behoudens zeer uitzonderlijke situaties) tot nader bericht niet mogelijk is. Juist in deze tijd is de band tussen bewoners en hun familie belangrijk, daarom stimuleren wij ook contact via beeldbellen en telefoon. Ook hebben wij een site gemaakt waar familieleden videoboodschappen kunnen versturen aan onze bewoners. Natuurlijk volgen wij de ontwikkelingen op de voet en houden wij de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid nauw in de gaten. Indien dit leidt tot aanpassing van het beleid informeren wij betrokkenen hierover direct.

Beleid rondom het coronavirus

Skip links

Steenwijk – Het Voetelinkhuis

Het Voetelinkhuis in Steenwijk biedt gespecialiseerde kleinschalige zorg voor mensen met dementie. Gewoon, als thuis en betaalbaar voor iedereen! Dit huis is gelegen aan de rand van Ram’s Woerthe, een park in Engelse landschapsstijl. Een huis waar mensen met geheugenverlies een tweede thuis vinden. Het is een plek waar het leven gewoon doorgaat, zoals ze gewend waren. Binnen de kaders van veilig wonen en begeleid door professionele 24-uurs zorg. Deze bijzondere plek heet Het Voetelinkhuis.

Het aangrenzende park Ram’s Woerthe biedt de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke wandeling door het park, langs de vijver, de theekoepel en het hertenkamp. Bewoners kunnen hier genieten van de natuur, maar ook van de faciliteiten in de directe omgeving. Voor een boodschap hoeven ze bijvoorbeeld niet ver te gaan, want op een paar minuten loopafstand zijn ze midden in het winkelcentrum van Steenwijk. Kortom, Het Voetelinkhuis ligt niet afgelegen, maar midden in het leven!

Het Voetelinkhuis

Het ontwerp van Het Voetelinkhuis gaat uit van een optimaal woongenot voor mensen met geheugenverlies.

De indeling van het huis is ruim en overzichtelijk. De studio’s zijn allemaal voorzien van grote raampartijen met uitzicht op de tuin. Een studio bestaat uit een zit-/slaapkamer én een badkamer en kan voor zo ver mogelijk naar eigen wens worden ingericht. Meubels en spulletjes waar men aan gehecht is kunnen gewoon mee verhuizen, zodat onze bewoners zich al gauw thuisvoelen en op hun gemak. Gewoon, als thuis.

De bewoners ontmoeten elkaar in een van de twee gezamenlijke woonkamers. Deze zijn met veel zorg en aandacht ingericht, zodat er een sfeervolle en huiselijke sfeer is ontstaan. Het eten wordt dagelijks vers bereid en degenen die dat leuk vinden mogen helpen in de keuken. Het leven van alledag gaat hier gewoon door, met afwisselende dagbesteding en zorg én aandacht die onze bewoners verdienen. Dat is de zorg die wij voor ogen hebben: kleinschalig, persoonlijk en professioneel.

Impressie

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Voetelinkhuis

Plaats: Steenwijk
Postcode: 8331 PC
Straat: Verlaatseweg 12
Telefoon: 0521 – 85 71 55
Bereikbaarheid

De locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegrond

Deze plattegronden geven u een goede indruk van de indeling van de locatie.

Begane grond
Eerste verdieping

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Vanuit het Voetelinkhuis wensen wij iedereen een fijne en zonnige Hemelvaartsdag! ☀️

Vanuit het Voetelinkhuis wensen wij iedereen een fijne en zonnige Hemelvaartsdag! ☀️ ... Lees meerToon minder

geplaatst op 21/05/20

Comment on Facebook

Wat een gezellig zitje.

Heerlijk buiten zijn!!🌹🌹👍👍

Ook voor jullie allemaal hetzelfde gewenst!

Een fijne dag gewenst met elkaar 🌞 Geniet van het heerlijke weer 🌷🌸 Het ziet er gezellig uit ❤️

jullie ook allemaal een fijne zonnige dag toegewenst 🤗

Allemaal lekker genieten van deze dag gezellig

Gezellige dag toegewenst 🌞💋

Ziet er alweer gezellig uit! Hou dit vol! Ik kom er zo aan. 😉

Heerlijk! Fijne dag ☀️

Genieten van het mooie weer❤

Zonnig is het zeker.. veel plezier allemaal

Een fijne dag allemaal!

Gezellig😎

Jullie ook!😉

Top 🍀

Jullie ook allemaal een fijne dag 🌞🌞

View more comments

Terugblik op afgelopen week. Deze week beschuit met muisjes, want er zijn (voor zover wij het kunnen zien vanuit onze huiskamer) 2 baby ooievaartjes uit hun ei gekomen!

Terugblik op afgelopen week. Deze week beschuit met muisjes, want er zijn (voor zover wij het kunnen zien vanuit onze huiskamer) 2 baby ooievaartjes uit hun ei gekomen! ... Lees meerToon minder

geplaatst op 21/05/20

Comment on Facebook

Wat maken jullie het gezellig voor de bewoners 🙏 ❤️ 🌺

Hartelijk dank Vredenburg Installatietechniek voor jullie opkikker, twee prachtige gedichtenbundels van Hans Cieremans! Er staan hele mooie en herkenbare gedichten in.

Hartelijk dank Vredenburg Installatietechniek voor jullie opkikker, twee prachtige gedichtenbundels van Hans Cieremans! Er staan hele mooie en herkenbare gedichten in. ... Lees meerToon minder

geplaatst op 20/05/20