Skip links

Renkum – Het Rijnhuis

Het Rijnhuis in Renkum biedt gespecialiseerde kleinschalige zorg voor mensen met dementie. Gewoon, als thuis en betaalbaar voor iedereen! Gelegen op de hoek van de Groeneweg en Schoolweg staat het voormalige schoolgebouw. Dit is in zijn geheel gerenoveerd, zonder de authentieke uitstraling van het pand te verliezen. De bewoners kunnen hier wonen zoals thuis, in een prettige, vertrouwde omgeving, dichtbij familie en vrienden. Onze zorgprofessionals zorgen ervoor dat het hen aan niets ontbreekt, van vakkundige verzorging tot afwisselende dagbesteding, maar ook iedere dag vers bereide maaltijden. ‘Gewoon, als thuis.’

Dagelijks Leven biedt mensen met geheugenverlies zorg op maat 24 uur per dag. Daarbij werken wij altijd vanuit de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners het gevoel van eigen regie behouden, net als zelfredzaamheid en eigenwaarde. Onze zorg is ondersteunend aan het welzijn. Een afwisselende dagbesteding speelt daarbij een belangrijke rol, deze wordt verzorgd door professionele activiteitenbegeleiders. Dat is wat onze zorg écht bijzonder maakt.

Het Rijnhuis

Het Rijnhuis voldoet aan de eisen van deze tijd en is van alle gemakken voorzien.

De circa twintig bewoners hebben ieder een eigen studio met een zit-/slaapkamer én een badkamer. Er bestaat de mogelijkheid voor het plaatsen van een echtpaar. De twee gezamenlijke woonkamers worden sfeervol en huiselijk ingericht, zodat men zich snel thuis voelt. Deze zijn een ontmoetingsplek worden voor de bewoners waar ze graag samen komen voor een kopje koffie, een potje sjoelen, een kaartje te leggen of om samen tv te kijken. Zomers is het heerlijk genieten op het voormalige schoolplein. Kortom, Dagelijks Leven biedt: leven, wonen en genieten met zorg!

Je voelt je thuis, waar familie en vrienden zich welkom voelen. Bij Dagelijks Leven staan de deuren dan ook altijd open, voor een kopje koffie, een luisterend oor of een uitgebreid bezoek. Bij ons zijn er geen verplichtingen. Een goede relatie met naasten vinden wij van groot belang. Zij zijn de belangrijkste schakel tussen de bewoners en zorgverleners. Mantelzorgers weten als geen ander wat hun partner of ouder prettig vindt, hoe hij/zij verzorgd wil worden en hoe we het leven zo gewoon mogelijk door kunnen laten gaan.

Impressie

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDagelijks Leven is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het Rijnhuis

Plaats: Renkum
Postcode: 6871 DD
Straat: Groeneweg 14
Telefoon: 0317 – 84 61 43
Bereikbaarheid

De locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegrond

Deze plattegronden geven u een goede indruk van de indeling van de locatie.

Begane grond
Eerste verdieping