Skip links

Oss – Het Ussenhuis

Het Ussenhuis in Oss biedt gespecialiseerde kleinschalige zorg voor mensen met dementie. Gewoon, als thuis en betaalbaar voor iedereen! Gelegen in het gedeelte van Oss dat door velen ‘Ussen’ wordt genoemd, vinden mensen met geheugenverlies een tweede thuis. Een plek waar het leven gewoon doorgaat, zoals zij gewend waren. Onze zorgprofessionals zorgen er 24 uur per dag voor dat het hen aan niets ontbreekt; van vakkundige verzorging tot afwisselende dagbesteding. Maar ook dagelijks vers bereide maaltijden dragen bij aan het woongenot. Welkom in Het Ussenhuis.

De ligging van Het Ussenhuis is erg mooi. Ons huis is omringd door een royale tuin met grote bomen, welke zorgen voor natuurlijke schaduw. Hier is het heerlijk vertoeven op een zonnige dag. Het huis ligt in woonbuurt Loovelt en aan de rand van het park De Strepen, waar we heerlijke wandelingen met onze bewoners maken.

In dit deel van de stad is veel natuur, wat zorgt voor een verbinding met het buitengebied. Voor boodschappen of eventjes gezellig winkelen hoeven onze bewoners ook niet ver te gaan, op loopafstand ligt het goed uitgeruste winkelcentrum Ussen.

Het Ussenhuis

Door de mooie en doordachter architectuur van Het Ussenhuis voelen onze bewoners zich al snel thuis.

De indeling van het gebouw is overzichtelijk en de ruimtes zijn royaal en voorzien van veel daglicht. Bewoners kennen al gauw de weg. Iedere bewoner heeft een eigen studio, met zit-/slaapkamer én badkamer, die voor zover mogelijk naar eigen wens ingericht kan worden. De eigen spulletjes en meubels zorgen voor een vertrouwd gevoel en vanuit de studio heeft men een mooi uitzicht op de tuin.

Naast een eigen badkamer voor iedere bewoner is er ook een grote, centrale badkamer met aanvullende voorzieningen, zoals een hoog/laag bad en een invalidentoilet.

Er bestaat de mogelijkheid om een echtpaar te plaatsen en er is een logeerkamer voor respijtzorg. Zo kunnen mantelzorgers tijdelijk ontlast worden. Het Ussenhuis biedt leven, wonen én genieten met zorg!

Impressie

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Ussenhuis

Plaats: Oss
Postcode: 5345 MT
Straat: Schoutstraat 1a
Telefoon: 0412 – 85 44 47
Bereikbaarheid

De locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegrond

Deze plattegronden geven u een goede indruk van de indeling van de locatie.

Begane grond
Eerste verdieping

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen