Skip links

Nijmegen – Het Gofferthuis

Het Gofferthuis in Nijmegen biedt gespecialiseerde kleinschalige zorg voor mensen met dementie. Gewoon, als thuis en betaalbaar voor iedereen! In Nijmegen-Zuid ligt de gezellige woonwijk de Hatertse Hei. Hier ligt op een steenworp afstand van het Goffertpark een nieuw huis van Dagelijks Leven: Het Gofferthuis. Hier kunnen mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies wonen zoals thuis, in een gemoedelijke, vertrouwde omgeving, dichtbij familie en vrienden. 24 uur per dag krijgen ze aandacht, begeleiding en zorg van een klein en hecht team van zorgprofessionals.

Het Gofferthuis ligt geheel vrij en toch midden in de woonwijk de Hatertse Hei. De bewoners vinden hier vrijheid, geborgenheid en veiligheid. Ze kunnen te allen tijde naar buiten voor een wandeling in de tuin en hebben daardoor het gevoel van vrijheid en eigen regie. De inzet van domotica en persoonsbeveiliging zorgen ervoor dat er een veilige omgeving wordt geboden. Wij nemen geen enkel risico, zodat u uw partner, ouder of familielid met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen.

Het Gofferthuis

Al aan de tekentafel is rekening gehouden met de wensen van onze bewoners. Zo is Het Gofferthuis ruim, overzichtelijk en voorzien van veel daglicht.

De studio’s van onze bewoners liggen aan een brede gang en de gemeenschappelijke ruimtes liggen centraal bij elkaar. Alle ruimtes hebben prachtige raampartijen, die uitzicht bieden op de ruim aangelegde tuin. Er is rekening gehouden met aanvullende voorzieningen. In Het Gofferthuis bestaat de mogelijkheid voor het plaatsen van een echtpaar. Mantelzorgers kunnen worden ontlast door een extra kamer voor respijtzorg.

In Het Gofferthuis heeft iedere bewoner een eigen studio met zit-/slaapkamer, die zoveel mogelijk naar eigen inzicht kan worden ingericht. Tevens heeft iedereen een eigen badkamer. Er wonen circa twintig bewoners, die elkaar treffen in twee gezamenlijke woonkamers. In de keuken worden iedere dag verse maaltijden bereid. En als het enigszins kan, worden de groenten uit eigen tuin gebruikt. Bewoners die dat leuk vinden kunnen een handje helpen. Uiteraard is er een afwisselende dagbesteding, maar het zijn vaak de alledaagse dingen, zoals huishoudelijke taken, die zorgen voor ritme, structuur en welbevinden.

Impressie

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Gofferthuis

Plaats: Nijmegen
Postcode: 6533 RN
Straat: Libellenstraat 14
Telefoon: 024 – 206 66 13
Bereikbaarheid

De locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegrond

Deze plattegronden geven u een goede indruk van de indeling van de locatie.

Begane grond
Eerste verdieping

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen