Skip links

Lochem – Het Vandermolenhuis

Het Vandermolenhuis in Lochem is een kleinschalig verpleeghuis voor mensen met dementie. Gewoon, als thuis en betaalbaar voor iedereen! In het hart van Lochem ligt de voormalige basisschool Prins Hendrik. Dagelijks Leven heeft hier een locatie voor circa twintig mensen met dementie gebouwd. De bewoners kunnen hier genieten van hun vrijheid, maar vinden ook geborgenheid en veiligheid. Ons zorgteam zal 24 uur per dag aanwezig zijn om hen de helpende hand te bieden, zodat het leven van alledag, voor zover mogelijk, gewoon door kan gaan.

Je voelt je thuis, waar familie en vrienden zich welkom voelen. Bij Het Vandermolenhuis staan de deuren dan ook altijd open, voor een kopje koffie, een luisterend oor of een uitgebreid bezoek. Bij ons zijn er geen verplichtingen. Een goede relatie met naasten vinden wij van groot belang. Zij zijn de belangrijkste schakel tussen de bewoners en zorgverleners. Mantelzorgers weten als geen ander wat hun partner of ouder prettig vindt, hoe hij/zij verzorgd wil worden en hoe we het leven zo gewoon mogelijk door kunnen laten gaan.

Het Vandermolenhuis

Al aan de tekentafel is rekening gehouden met de wensen en behoeften van mensen met geheugenΒ­verlies

Het Vandermolenhuis is dan ook van alle gemakken voorzien. De circa twintig bewoners hebben ieder een eigen studio met een zit-/slaapkamer Γ©n een badkamer. Er bestaat de mogelijkheid voor het plaatsen van een echtpaar en er is een logeerkamer voor respijtzorg. De twee gezamenlijke woonkamers zijn sfeervol en huiselijk ingericht, zodat men zich snel thuis voelt.

De bewoners komen hier graag samen voor een kopje koffie, een vers bereide maaltijd, maar ook om een potje te sjoelen, een kaartje te leggen of samen tv te kijken. Zomers is het heerlijk genieten in de royale tuin. Deze biedt vrijheid maar ook bescherming. Onze activiteitenbegeleiders zorgen voor een goede dagbesteding, afgestemd om de wensen en behoeften van onze bewoners. Kortom, Dagelijks Leven biedt: leven, wonen en genieten met zorg!

Impressie

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDagelijks Leven is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het Vandermolenhuis

Plaats: Lochem
Postcode: 7241 KR
Straat: Zutphenseweg 6
Telefoon: 0573 - 84 99 84
Bereikbaarheid

De locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegrond

Deze plattegronden geven u een goede indruk van de indeling van de locatie.

Begane grond

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Woensdag zijn de bewoners erg druk geweest met het maken van vetbollen. Door de vetbollen een dag goed te laten afkoelen gingen we ze donderdag maar eens ophangen in de tuin met de hoop dat er veel vogels op af komen. πŸ™πŸ»

Woensdag zijn de bewoners erg druk geweest met het maken van vetbollen. Door de vetbollen een dag goed te laten afkoelen gingen we ze donderdag maar eens ophangen in de tuin met de hoop dat er veel vogels op af komen. πŸ™πŸ» ... Lees meerToon minder

geplaatst op 31/01/20

Comment on Facebook

Leuk gedaan!!! πŸ‘. Gezellig!!! πŸ˜€

Super leukπŸ˜€πŸ‘

Wat leuk gedaan!!πŸ™‚

Vandaag zijn de bewoners druk bezig geweest met het maken van hapjes voor bij de koffie/thee. Resultaat is meer dan zeker geslaagd! 
Wat gaan we er van smullen vandaag.πŸ₯°

Vandaag zijn de bewoners druk bezig geweest met het maken van hapjes voor bij de koffie/thee. Resultaat is meer dan zeker geslaagd!
Wat gaan we er van smullen vandaag.πŸ₯°
... Lees meerToon minder

geplaatst op 24/01/20

Comment on Facebook

Mijn moeder heeft er van genoten. Wat doen jullie leuke dingen met de mensen .😘

Wat zien de hapjes er heerlijk uit. Wat een gezellige bezigheid

Niet alleen bewoners ,het personeel vond t ook héérlijk πŸ₯§πŸ˜‰

Fijn dat je moeder daar een plek heeft gevonden om fijn te wonen.

Gezellig!!!πŸ˜€

Wat gezellig

View more comments

Vanmiddag samen met de bewoners druk aan het bakken geweest! Vanavond mogen we er lekker van smullenπŸ₯°

Vanmiddag samen met de bewoners druk aan het bakken geweest! Vanavond mogen we er lekker van smullenπŸ₯° ... Lees meerToon minder

geplaatst op 17/01/20

Comment on Facebook

Wat leuk onze buurvrouw is afgelopen week bij jullie komen wonen. We hopen zo dat ze het naar de zin heeft al zal het wel wennen zijn.😘😘😘

Tuurlijk... Net als ik vrij ben haha πŸ˜‚πŸ˜‚. Geniet ervan vanavond... Ziet er lekker uit. πŸ˜‹πŸ˜‹

Ziet er goed uit .......Dat word smikkelen voor onze cliënten β˜•πŸ₯§

Wat een verwennerij

Wat een verwennerij

Dat ziet er lekker uit

View more comments

Schrijf u eenvoudig in