Over deze locatie

Het Kulckhuis in Hellevoetsluis laat zien dat begeleid leven met dementie ook anders kan. Kleinschalige en professionele zorg, 24/7. Hier staat eigen regie centraal. Bewoners worden gestimuleerd deel uit te maken van ons huishouden en helpen bijvoorbeeld met koken, tuinieren of de was. Onze zorg is anders dan als in een regulier verzorgingshuis. Bewoners voelen zich al snel ‘als thuis’ en genieten van onze gezellige woonkamers en hun studio ingericht met eigen spullen. Wonen in Het Kulckhuis is daarnaast betaalbaar voor iedereen!

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Kulckhuis

Wonen met dementie in Het Kulckhuis

Dagelijks Leven is gespecialiseerd in de zorg voor mensen met geheugenverlies die een zorgprofiel VV05 of hoger hebben. We bieden hen 24-uurs zorg, met de aandacht en begeleiding die ze verdienen. We werken met compacte en vaste teams van zorgprofessionals, zodat we onze bewoners snel leren kennen en weten wat zij prettig vinden. Wij kiezen bewust voor échte kleinschaligheid, voor huiselijkheid, sfeer, samen zijn en samen dingen doen. Onze activiteitenbegeleiders zorgen voor een afwisselende dagbesteding, daarbij geldt altijd: niets moet, alles mag!

Al vanaf de tekentafel is rekening gehouden met de wensen en eisen van onze bewoners. Zo is de indeling overzichtelijk en hebben de ruimtes veel daglicht. De tuin biedt veel ruimte en vrijheid, maar is tevens omheind zonder dat dit ten koste gaat van de open uitstraling. Onze bewoners kunnen zo heerlijk, ongedwongen, genieten van het buitenleven.

In Het Kulckhuis wonen circa twintig bewoners. Iedereen heeft een eigen studio met een zit-/slaapkamer én een badkamer, die zoveel mogelijk naar eigen inzicht kan worden ingericht. Er bestaat de mogelijkheid om een echtpaar te plaatsen en er is een logeerkamer voor respijtzorg. Door onze kleinschaligheid ontstaat er een intieme sfeer, die bijdraagt aan het welbevinden van onze bewoners. In de twee gezamenlijke woonkamers wordt vaak een potje gesjoeld of samen tv gekeken. Iedere dag worden de maaltijden vers bereid. En als het enigszins kan, worden hiervoor groenten uit eigen tuin gebruikt.

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Hellevoetsluis Straat:Mauritsplaats 4
Postcode:3223 XS Telefoon:0181 – 85 81 89

Het Kulckhuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0
Grote afbeelding plattegrond 1

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Ook de rest van de week hebben we genoten met…
Aardappels schillen, waar ook Harrie 🐹 mee helpt, spelletjes, geheugentraining, film middag, strijken, bewegen, creatief bezig en de week afgesloten met een beauty middag 💅
... Meer tonenMinder tonen

Ook de rest van de week hebben we genoten met…
Aardappels schillen, waar ook Harrie 🐹 mee helpt, spelletjes, geheugentraining, film middag, strijken, bewegen, creatief bezig en de week afgesloten met een beauty middag 💅

Heerlijk dansen op de muziek van Enjoy 🎶💃🕺 ... Meer tonenMinder tonen

We hebben afgelopen week mogen genieten van een prachtig optreden van Enjoy! 🎶🎶🎶 Wat hebben we met zijn alle genoten! ... Meer tonenMinder tonen

We hebben afgelopen week mogen genieten van een prachtig optreden van Enjoy! 🎶🎶🎶 Wat hebben we met zijn alle genoten!

Ja, ik word vrijwilliger.

 

Aanmelden

Vrijwilliger worden in Het Kulckhuis

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons helpen het dagelijkse leven vorm te geven. Een spelletje doen met onze bewoners, de tuin netjes houden, assisteren tijdens het eten, eens per week een wandelingetje maken of helpen als wij een uitje organiseren. Het kan allemaal! Om je aan te melden als vrijwilliger ga je naar onze pagina vrijwilliger worden, selecteer hier ‘Het Kulckhuis’ en laat jouw gegevens achter. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.