Over deze locatie

In Het Middelwechhuis in Heerhugowaard bieden wij gespecialiseerde zorg voor mensen met dementie in een kleinschalige setting. Niet meer thuis kunnen wonen is een lastige stap. Door de kleinschalige en knusse inrichting van Het Middelwechhuis maken we deze stap zo klein mogelijk. Een plek waar mensen met dementie zich thuis voelen, net als thuis. Anders dan in een regulier verzorgingshuis. En betaalbaar voor iedereen!

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDagelijks Leven is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het Middelwechhuis

Wonen met dementie in Het Middelwechhuis

Al aan de tekentafel is rekening gehouden met de wensen en behoeften van mensen met geheugenverlies. Het Middelwechhuis is dan ook van alle gemakken voorzien. De circa twintig bewoners hebben ieder een eigen studio met een zit-/slaapkamer én een badkamer. Er bestaat de mogelijkheid voor het plaatsen van een echtpaar en er is een logeerkamer voor respijtzorg. De twee gezamenlijke woonkamers zijn sfeervol en huiselijk ingericht, zodat men zich snel thuis voelt.

De bewoners komen hier graag samen voor een kopje koffie, een vers bereide maaltijd, maar ook om een potje te sjoelen, een kaartje te leggen of samen tv te kijken. Uiteraard mag een stukje taart op z’n tijd niet ontbreken. Zomers is het heerlijk genieten in de royale tuin. Deze biedt vrijheid maar ook bescherming. Onze activiteitenbegeleiders zorgen voor een goede dagbesteding, afgestemd om de wensen en behoeften van onze bewoners. Kortom, Dagelijks Leven biedt: leven, wonen en genieten met zorg!

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Heerhugowaard Straat:De Vork 18
Postcode:1704 BX Telefoon:055 - 576 6676

Het Middelwechhuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0
Grote afbeelding plattegrond 1

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Nieuwsgierig naar hoe onze huizen er nou van binnen uitzien? 👀

Deze video biedt een blik achter de voordeur van Het Greidenhuis in Heerenveen! Laat je rondleiden en ga op bezoek bij bewoonster Hillie, die je graag meer vertelt over wonen bij Dagelijks Leven.

#wonenbij #studio #beschikbaar #gewoonalsthuis
... Meer tonenMinder tonen

Vorige maand is de bouw in Heerhugowaard gestart! 🏗🏡🔨

#bouwupdate #nieuwelocaties #heerhugowaard
... Meer tonenMinder tonen

Vorige maand is de bouw in Heerhugowaard gestart! 🏗🏡🔨

#bouwupdate #nieuwelocaties #heerhugowaard