Over deze locatie

Betaalbare en persoonlijke zorg worden samengebracht in Het Greidenhuis in Heerenveen. Hier hebben wij plek voor 20 bewoners met dementie. In Het Greidenhuis bieden wij specialistische zorg door een team van professionals. Elke bewoner heeft een eigen studio en er wordt dagelijks vers gekookt door onze kok. Het mooiste is; wonen in ons mooie huis is betaalbaar voor iedereen!

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Greidenhuis

Wonen met dementie in Het Greidenhuis

Het Greidenhuis biedt gespecialiseerde zorg in een kleinschalige setting. Hierdoor ontstaat er een intieme sfeer, die bijdraagt aan het welbevinden van onze bewoners. In de gezamenlijke woonkamers wordt regelmatig een potje gesjoeld, een kaartje gelegd of samen tv gekeken en in de keuken kan men helpen met het bereiden van dagverse maaltijden. Onze activiteitenbegeleiders zorgen voor een afwisselende dagbesteding van samen zingen tot het maken van een mooi mozaïek. Zij kennen precies de behoeftes en interesses van iedere bewoner, zodat iedereen voor zover mogelijk een goede dag invulling heeft. Daarbij geldt altijd: niets moet, alles mag.

Al aan de tekentafel is rekening gehouden met de wensen en behoeften van mensen met geheugenverlies. De indeling van het huis is eenvoudig en overzichtelijk en de ruimtes zijn royaal en voorzien van veel daglicht. Alle studio’s kijken uit op de prachtige tuin. Het Greidenhuis biedt plaats aan twintig bewoners. Iedere bewoner heeft een eigen studio met een zit-/slaapkamer, die zoveel mogelijk naar eigen wens kan worden ingericht. Daarnaast heeft iedereen een eigen badkamer. Er bestaat de mogelijkheid om een echtpaar te plaatsen en er is een logeerkamer voor respijtzorg. Onze zorg is voor iedereen toegankelijk ook voor mensen met alleen een AOW.

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Heerenveen Straat:Wulpstraat 49
Postcode:8446 GG Telefoon:0513 - 84 97 30

Het Greidenhuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0
Grote afbeelding plattegrond 1

Ervaringen van verwanten

Echt menselijk

Pluspunten: mooie studio met eigen sanitair en keukenblokje, mooie ligging, je kan lekker op verschillende plaatsen in de tuin zitten, vriendelijk personeel, goede locatiemanager en heerlijk eten. Na overlijden hoeft niet studio binnen paar dagen leeg te zijn, kreeg zeker meer tijd, echt menselijk en wellicht ook nog goedkoper dan in een ander verpleeghuis.

Ja, ik word vrijwilliger.

 

Aanmelden

Vrijwilliger worden in Het Greidenhuis

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons helpen het dagelijkse leven vorm te geven. Een spelletje doen met onze bewoners, de tuin netjes houden, assisteren tijdens het eten, eens per week een wandelingetje maken of helpen als wij een uitje organiseren. Het kan allemaal! Om je aan te melden als vrijwilliger ga je naar onze pagina vrijwilliger worden, selecteer hier ‘Het Greidenhuis’ en laat jouw gegevens achter. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Geslaagd! 🇳🇱☀️
Het afgelopen jaar heeft Ilse de BBL opleiding Helpende gevolgd. Vorig week ontving zij het telefoontje dat zij geslaagd is!👩🏼‍🎓💐
... Meer tonenMinder tonen

Geslaagd! 🇳🇱☀️
Het afgelopen jaar heeft Ilse de BBL opleiding Helpende gevolgd. Vorig week ontving zij het telefoontje dat zij geslaagd is!👩🏼‍🎓💐

Voor onze bewoners zijn wij op zoek naar grote letter boeken! Kent of bent u iemand die deze nog heeft liggen en kwijt wil dan horen wij dit graag 📚 delen wordt ook gewaardeerd! ... Meer tonenMinder tonen

Voor onze bewoners zijn wij op zoek naar grote letter boeken! Kent of bent u iemand die deze nog heeft liggen en kwijt wil dan horen wij dit graag 📚 delen wordt ook gewaardeerd!

Wat een heerlijk weer vandaag ☀️ in de ochtend toen het nog koeler was een fijne wandeling gemaakt 🌳. In de middag genieten in de tuin of een rondje er op uit op de duo fiets 🚲! ... Meer tonenMinder tonen

Wat een heerlijk weer vandaag ☀️ in de ochtend toen het nog koeler was een fijne wandeling gemaakt 🌳. In de middag genieten in de tuin of een rondje er op uit op de duo fiets 🚲!