Skip links

Heerenveen – Het Greidenhuis

Het Greidenhuis in Heerenveen biedt gespecialiseerde kleinschalige zorg voor mensen met dementie. Gewoon, als thuis en betaalbaar voor iedereen! Dit huis staat in de buurt De Greiden aan de Wulpstraat 49 in Heerenveen. Hier kunnen mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies wonen zoals thuis, in een prettige, vertrouwde omgeving, dichtbij familie en vrienden. Onze zorgprofessionals zorgen ervoor dat het hen aan niets ontbreekt, van vakkundige verzorging tot afwisselende dagbesteding, maar ook iedere dag vers bereide maaltijden.

Dagelijks Leven biedt mensen met geheugenverlies zorg op maat 24 uur per dag. Daarbij werken wij altijd vanuit de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners het gevoel van eigen regie behouden, net als zelfredzaamheid en eigenwaarde. Onze zorg is ondersteunend aan het welzijn. Net als bij de andere huizen van Dagelijks Leven heeft iedere bewoner zijn of haar eigen studio met een zit-/slaapkamer en badkamer, die zoveel mogelijk naar eigen inzicht kan worden ingericht.

Wonen in Het Greidenhuis?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie met locatiemanager Aukje Ressing.

Het Greidenhuis

Een huis van Dagelijks Leven is van alle gemakken voorzien. De ruimtes zijn royaal, licht en levensloopbestendig ingericht.

Bewoners voelen zich gauw thuis en op hun gemak, mede omdat zij hun eigen studio zoveel mogelijk met eigen meubels inrichten. Spulletjes waaraan men gehecht is verhuizen gewoon mee. Zo voelt de nieuwe leefomgeving al snel vertrouwd. De twintig studio’s hebben allemaal een zit-/slaapkamer, een aanrecht en een badkamer.

Je voelt je thuis, waar familie en vrienden zich welkom voelen. Bij Dagelijks Leven staan de deuren dan ook altijd open, voor een kopje koffie, een luisterend oor of een uitgebreid bezoek. Bij ons zijn er geen verplichtingen. Een goede relatie met naasten vinden wij van groot belang. Zij zijn de belangrijkste schakel tussen de bewoners en zorgverleners. Mantelzorgers weten als geen ander wat hun partner of ouder prettig vindt, hoe hij/zij verzorgd wil worden en hoe we het leven zo gewoon mogelijk door kunnen laten gaan.

Impressie

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDagelijks Leven is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het Greidenhuis

Plaats: Heerenveen
Postcode: 8446 GG
Straat: Wulpstraat 49
Telefoon: 0513-849730
Bereikbaarheid

De locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegrond

Deze plattegronden geven u een goede indruk van de indeling van de locatie.

Begane grond
Eerste verdieping

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Hele fijne feestdagen namens bewoners en team Greidenhuis! 🎄✨❤️

Hele fijne feestdagen namens bewoners en team Greidenhuis! 🎄✨❤️ ... Lees meerToon minder

geplaatst op 25/12/20

Comment on Facebook

Voor alle toppers van de zorg in het Greidenhuis ook fijne dagen gewenst en blijf gezond

Fijne dagen allemaal

Voor jullie ook hele fijne kerstdagen met zijn allen, jullie maken er een echt mooi feest van; dank jullie wel! ❤️