Over deze locatie

Het Revelsanthuis in Emmeloord maakt wonen met dementie zoals thuis. In Het Revelsanthuis bieden we kleinschalige gespecialiseerde zorg voor mensen met dementie. Onze bewoners hebben een eigen studio, ingericht met eigen meubels. Er zijn twee mooie, gezellige woonkamers die knus zijn ingericht. Met onze warme en persoonlijke aanpak, zorgen we dat de stap naar begeleid wonen zo klein mogelijk is. Heel anders dan een regulier verzorgingshuis. Het mooiste is; wonen in Het Revelsanthuis is betaalbaar voor iedereen!

Perfect gelegen in Emmeloord

Het Revelsanthuis staat midden in een woonwijk aan de rand van Emmeloord. In de buurt zijn meerdere winkels te vinden waar de bewoners graag naartoe wandelen. Zelfstandig of, wanneer dat nodig is, met begeleiding. De directe buren van deze woonzorglocatie voor mensen met dementie zijn de leerlingen van de naastgelegen basisschool. Dat is voor de bewoners erg gezellig.

Activiteiten bij Het Revelsanthuis

In samenwerking met de basisschool worden er regelmatig activiteiten georganiseerd die jong en oud samenbrengen. Zo worden er samen liedjes gezongen en komt de peuterklas regelmatig op bezoek bij Het Revelsanthuis. Verder zijn er dagelijks activiteiten als geheugenspellen, bingo, (op muziek) bewegen, wandelen en kaarten maken.


Schrijf u eenvoudig in

Sportief in de tuin

Eén hoek van de ruime tuin nodigt uit tot sportieve activiteiten. Hier liggen beweegtegels, staan trapfietsen en is een groot boter, kaas en eieren-spel te vinden. In de kweekbakken op zithoogte telen bewoners hun eigen kruiden en aardbeien.

Gespecialiseerde dementiezorg

Bij Het Revelsanthuis spelen verwanten een grote rol. Voor hen zijn er regelmatig interactieve bijeenkomsten rond thema’s waarover zij meer willen weten.

Doordat het team het levensverhaal van elke bewoner echt kent, wordt de invulling van de dag zoveel mogelijk aangepast op hun wensen en behoeften. De professionele medewerkers van Het Revelsanthuis zorgen zo samen met de bewoners en hun verwanten voor een fijne sfeer op deze locatie. Het doel van het team? Leven toevoegen aan de dagen.

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Revelsanthuis

Wonen met dementie in Het Revelsanthuis

Het Revelsanthuis is een kleinschalig huis, dat geheel nieuw gebouwd is. Hierdoor ontstaat er een intieme sfeer, die bijdraagt aan het welbevinden van onze bewoners. In de gezamenlijke woonkamers wordt regelmatig een potje gesjoeld, een kaartje gelegd of samen tv gekeken en in de keuken kan men de kok helpen met het bereiden van dagverse maaltijden. Onze activiteitenbegeleiders zorgen voor een afwisselende dagbesteding, van samen zingen tot het maken van een mooi mozaïek.

Al aan de tekentafel is rekening gehouden met de wensen en behoeften van mensen met geheugenverlies. Zo is de indeling overzichtelijk en zijn de ruimtes royaal en voorzien van grote raampartijen. Ook het interieur is met zorg uitgezocht, zodat men zich al snel thuis voelt. Het Revelsanthuis biedt plaats aan circa twintig bewoners, die ieder hun eigen studio hebben met zit-/slaapkamer én badkamer. Er bestaat de mogelijkheid tot het plaatsen van een echtpaar en er is een logeerkamer voor respijtzorg. Zo kunnen mantelzorgers tijdelijk worden ontlast.

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Emmeloord Straat:Revelsant 16
Postcode:8303 ZD Telefoon:0527 - 85 53 89

Het Revelsanthuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0
Grote afbeelding plattegrond 1

Ervaringen van verwanten

Persoonlijke aandacht

Er is werkelijk zorg voor de bewoners en persoonlijke aandacht.

Ja, ik word vrijwilliger.

 

Aanmelden

Ja, ik word vrijwilliger.

 

Aanmelden

Vrijwilliger worden in Het Revelsanthuis

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons helpen het dagelijkse leven vorm te geven. Een spelletje doen met onze bewoners, de tuin netjes houden, assisteren tijdens het eten, eens per week een wandelingetje maken of helpen als wij een uitje organiseren. Het kan allemaal! Om je aan te melden als vrijwilliger ga je naar onze pagina vrijwilliger worden, selecteer hier ‘Het Revelsanthuis’ en laat jouw gegevens achter. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Heel erg bedankt voor de mooie bloemen! 💚Jumbo De Boei Emmeloord ... Meer tonenMinder tonen

Heel erg bedankt voor de mooie bloemen! 💚Jumbo De Boei Emmeloord

Een gezellige ,creatieve ,ontspannen herfst knutsel ochtend!🍁🍂🍄
Met fijne hulp van stagiaire marinda.
... Meer tonenMinder tonen

Een gezellige ,creatieve ,ontspannen herfst knutsel ochtend!🍁🍂🍄 
Met fijne hulp van stagiaire marinda.

Zaterdag, tijd voor gezelligheid & een spelletje ! 💚#netalsthuis ... Meer tonenMinder tonen

Zaterdag, tijd voor gezelligheid &  een spelletje ! 💚#netalsthuis