Skip links

Doetinchem – Het Vijverberghuis

Het Vijverberghuis in Doetinchem biedt gespecialiseerde kleinschalige zorg voor mensen met dementie. Gewoon, als thuis en betaalbaar voor iedereen!
De Achterhoek staat voor rust, ruimte, een karakteristiek landschap en kleinschaligheid. Waar je ook komt, het onthaal is altijd warm en gastvrij. Het Vijverberghuis sluit hier naadloos op aan.

Midden in de wijk Vijverberg in Doetinchem biedt Dagelijks Leven mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies een tweede thuis, een plek waar ze zich écht thuis kunnen voelen. Het leven van alledag gaat hier gewoon door, dichtbij familie en vrienden. De bewoners genieten hier van hun vrijheid, maar vinden ook geborgenheid en veiligheid. Ons zorgteam is 24 uur per dag aanwezig om hen de helpende hand te bieden. Gewoon, als thuis!

Dagelijks Leven is gespecialiseerd in de zorg voor mensen met geheugenverlies die een zorgprofiel VV05 of hoger hebben. We bieden hen 24-uurs zorg, met de aandacht en begeleiding die ze verdienen. We werken met compacte en vaste teams van zorgprofessionals, zodat we onze bewoners snel leren kennen en weten wat zij prettig vinden. Wij kiezen bewust voor écht kleinschalige zorg, voor huiselijkheid, sfeer, samen zijn en samen dingen doen. Onze activiteitenbegeleiders zorgen voor een afwisselende dagbesteding, daarbij geldt altijd: niets moet, alles mag!

Het Vijverberghuis

Dagelijks Leven is gespecialiseerd in de zorg voor mensen met geheugenverlies die een zorgprofiel VV05 of hoger hebben. We bieden hen 24-uurs zorg, met de aandacht en begeleiding die ze verdienen. We werken met compacte en vaste teams van zorgprofessionals, zodat we onze bewoners snel leren kennen en weten wat zij prettig vinden. Wij kiezen bewust voor échte kleinschaligheid, voor huiselijkheid, sfeer, samen zijn en samen dingen doen. Onze activiteitenbegeleiders zorgen voor een afwisselende dagbesteding, daarbij geldt altijd: niets moet, alles mag!

Al vanaf de tekentafel is rekening gehouden met de wensen en eisen van onze bewoners. Zo is de indeling overzichtelijk en hebben de ruimtes veel daglicht. De tuin biedt veel ruimte en vrijheid, maar is tevens omheind zonder dat dit ten koste gaat van de open uitstraling. Onze bewoners kunnen zo heerlijk, ongedwongen, genieten van het buitenleven.

In Het Vijverberghuis wonen circa twintig bewoners. Iedereen heeft een eigen studio met een zit-/slaapkamer én een badkamer, die zoveel mogelijk naar eigen inzicht kan worden ingericht. Er bestaat de mogelijkheid om een echtpaar te plaatsen en er is een logeerkamer voor respijtzorg. Door onze kleinschaligheid ontstaat er een intieme sfeer, die bijdraagt aan het welbevinden van onze bewoners. In de twee gezamenlijke woonkamers wordt vaak een potje gesjoeld of samen tv gekeken. Iedere dag worden de maaltijden vers bereid. En als het enigszins kan, worden hiervoor groenten uit eigen tuin gebruikt.

Impressie

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Vijverberghuis

Plaats: Doetinchem
Postcode: 7004 AN
Straat: Acacialaan 73
Telefoon: 0314 – 84 67 28
Bereikbaarheid

De locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegrond

Deze plattegronden geven u een goede indruk van de indeling van de locatie.

Begane grond
Eerste verdieping

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Als het buiten te warm is.....

Als het buiten te warm is..... ... Lees meerToon minder

geplaatst op 10/08/20

Comment on Facebook

Och....de kleine waarheid! Dat keken we samen altijd! 💞

Haha, wij ook!!

Zwoele zomeravond🌞

Zwoele zomeravond🌞 ... Lees meerToon minder

geplaatst op 09/08/20

Comment on Facebook

Heerlijk ontspannen en afkoelen

Wat hebben we genoten van onze  dag in Turkije. Met dank aan Ayten die ons heeft mee genomen in de Turkse keuken en tradities

Wat hebben we genoten van onze " dag in Turkije". Met dank aan Ayten die ons heeft mee genomen in de Turkse keuken en tradities ... Lees meerToon minder

geplaatst op 05/08/20

Comment on Facebook

Het samen zijn tijdens de warme maaltijd is voor herhaling vatbaar 🍽

En die hapjes zijn heerlijk van Ayten!!! 🤗🤗

Ziet er heerlijk en gezellig uit, bedankt voor jullie lieve zorgen

Och Ayten en alle medewerkers wat GEWELDIG, Had graag mee willen proeven

Het rook in ieder geval heerlijk!

Wat zullen jullie heerlijk gegeten hebben, want koken kan Ayten !!!!🤗🤗

Goed gedaan Ayten!!

View more comments