Het Westpolderhuis

Berkel en Rodenijs

Over deze locatie

Het Westpolderhuis in Berkel in Rodenijs biedt zorg aan mensen met dementie. Kleinschalig en voorzien van 24/7 specialistische zorg. Het Westpolderhuis is één van de 75 locaties in Nederland waar Dagelijks Leven gespecialiseerde dementiezorg biedt. Wij gaan uit van wat onze bewoners wél kunnen en stimuleren ze mee te doen in de dagelijkse bezigheden. Het mooiste is; wonen in Het Westpolderhuis is betaalbaar voor iedereen!

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Westpolderhuis

Wonen met dementie in Het Westpolderhuis

Al aan de tekentafel is rekening gehouden met de wensen en behoeften van mensen met geheugen­verlies. Het Westpolderhuis is dan ook van alle gemakken voorzien. De circa twintig bewoners hebben ieder een eigen studio met een zit-/slaapkamer én een badkamer. Er bestaat de mogelijkheid voor het plaatsen van een echtpaar en er is een logeerkamer voor respijtzorg. De twee gezamenlijke woonkamers zijn sfeervol en huiselijk ingericht, zodat men zich snel thuis voelt.

De bewoners komen hier graag samen voor een kopje koffie, een vers bereide maaltijd, maar ook om een potje te sjoelen, een kaartje te leggen of samen tv te kijken. Uiteraard mag een stukje vlaai op z’n tijd niet ontbreken. Zomers is het heerlijk genieten in de royale tuin. Deze biedt vrijheid maar ook bescherming. Onze activiteitenbegeleiders zorgen voor een goede dagbesteding, afgestemd om de wensen en behoeften van onze bewoners. Kortom, Dagelijks Leven biedt: leven, wonen en genieten met zorg!

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Berkel en Rodenijs Straat:Gouden Uillaan 131
Postcode:2652 KJ Telefoon:010 - 341 78 94

Het Westpolderhuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0
Grote afbeelding plattegrond 1

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Wat een succes weer onze traditionele kniepertjes-bakken !!!! ... Meer tonenMinder tonen

Wat een succes weer onze traditionele kniepertjes-bakken !!!!

Wij gaan de vogels eens lekker verwennen!! ... Meer tonenMinder tonen

Wij gaan de vogels eens lekker verwennen!!

Vandaag een nieuwjaars lunch! Na de oliebollen vanmorgen bij de koffie in de activiteitenruimte, heerlijke salades prachtig opgemaakt door riet en Carly ... Meer tonenMinder tonen

Vandaag een nieuwjaars lunch! Na de oliebollen vanmorgen bij de koffie in de activiteitenruimte, heerlijke salades prachtig opgemaakt door riet en Carly

Ja, ik word vrijwilliger.

 

Aanmelden

Vrijwilliger worden in Het Westpolderhuis

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons helpen het dagelijkse leven vorm te geven. Een spelletje doen met onze bewoners, de tuin netjes houden, assisteren tijdens het eten, eens per week een wandelingetje maken of helpen als wij een uitje organiseren. Het kan allemaal! Om je aan te melden als vrijwilliger ga je naar onze pagina vrijwilliger worden, selecteer hier ‘Het Westpolderhuis’ en laat jouw gegevens achter. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.