Over deze locatie

In Het Zuiderpark in Apeldoorn bieden wij gespecialiseerde zorg voor mensen met dementie in een kleinschalige setting. Niet meer thuis kunnen wonen is een lastige stap. Door de kleinschalige en knusse inrichting van Het Zuiderparkhuis maken we deze stap zo klein mogelijk. Een plek waar mensen met dementie zich thuis voelen, net als thuis. Anders dan in een regulier verzorgingshuis. En betaalbaar voor iedereen!

Impressies

Bekijk hier de foto’s voor een impressie van de locatie

Het Zuiderparkhuis

Wonen met dementie in Het Zuiderparkhuis

Het Zuiderparkhuis is van alle gemakken voorzien. De ruimtes zijn royaal, licht en levensloopbestendig ingericht. Hier voelen bewoners zich gauw thuis en op hun gemak. Mede omdat zij hun eigen studio zoveel mogelijk naar wens kunnen inrichten. Zo verhuizen meubels en spulletjes waaraan zij gehecht zijn gewoon mee, en voelt de nieuwe leefomgeving al snel vertrouwd. De twintig studio’s hebben allemaal een zit-/slaapkamer, een aanrecht en een badkamer.

Je voelt je thuis, waar familie en vrienden zich welkom voelen. Bij Dagelijks Leven staan de deuren dan ook altijd open, voor een kopje koffie, een luisterend oor of een uitgebreid bezoek. Bij ons zijn er geen verplichtingen. Een goede relatie met naasten vinden wij van groot belang. Zij zijn de belangrijkste schakel tussen de bewoners en zorgverleners. Mantelzorgers weten als geen ander wat hun partner of ouder prettig vindt, hoe hij/zij verzorgd wil worden en hoe we het leven zo gewoon mogelijk door kunnen laten gaan.

 

Leven
Wonen
Genieten
Zorg
Plaats:Apeldoorn Straat:Ruys de Beerenbrouckstraat 4
Postcode:7331 LM Telefoon:055 – 843 60 97

Het Zuiderparkhuis

Bereikbaarheid

Locatie

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Verdiepingen

Plattegronden

Wilt u meer informatie over deze locatie? Neem dan gerust contact op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Grote afbeelding plattegrond 0
Grote afbeelding plattegrond 1

Ervaringen van verwanten

Het échte huiskamergevoel

Geweldige plek, waar het échte huiskamergevoel goed merkbaar is. Veel persoonlijke aandacht! Wij als familie zijn er blij mee.

Ja, ik word vrijwilliger.

 

Aanmelden

Ja, ik word vrijwilliger.

 

Aanmelden

Vrijwilliger worden in Het Zuiderparkhuis

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons helpen het dagelijkse leven vorm te geven. Een spelletje doen met onze bewoners, de tuin netjes houden, assisteren tijdens het eten, eens per week een wandelingetje maken of helpen als wij een uitje organiseren. Het kan allemaal! Om je aan te melden als vrijwilliger ga je naar onze pagina vrijwilliger worden, selecteer hier ‘Het Zuiderparkhuis’ en laat jouw gegevens achter. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Bekijk hier onze nieuwste Facebook artikelen

Pepernoten maken! Mmmmm ... Meer tonenMinder tonen

Pepernoten maken! Mmmmm

Gisteren hebben bewoners genoten van een hele grote pannenkoek. Pannekoek restaurant in Hoenderloo. ... Meer tonenMinder tonen

Gisteren hebben bewoners genoten van een hele grote pannenkoek. Pannekoek restaurant in Hoenderloo.

Een dagje naar de intratuin. Prachtig en de bewoners genoten er van! ... Meer tonenMinder tonen

Een dagje naar de intratuin. Prachtig en de bewoners genoten er van!