Kleinschalig wonen met dementie in Heerhugowaard

Betaalbaar wonen met zorg in Heerhugowaard? Dat kan bij Het Icarushuis aan de Callistolaan, een warm thuis voor maximaal 22 bewoners met dementie. In aanvulling op deze kleinschalige woonzorglocatie opende Dagelijks Leven in 2023 twee nieuwe woonzorglocaties in Heerhugowaard. Ook in Het Middelwechhuis en Het Huygenwaerthuis zijn 22 bewoners met dementie 24 uur per dag verzekerd van professionele ondersteuning.

Wij creëren een plek waar zij zich echt thuis voelen en waar zij zoveel mogelijk leven zoals zij dat zelf willen en gewend zijn. Waar ze hun eigen keuzes mogen maken en echt gekend, gezien en gehoord worden.

Bekijk de huizen

Een bewoner aan tafel in een woonzorglocatie van Dagelijks Leven. Ze moet lachen en kijkt opzij. voor haar een groene ballon. Mensen met dementie kunnen ook in Heerhugowaard bij Dagelijks Leven wonen.

Veilig, vertrouwd en betaalbaar wonen met zorg

Wonen in een zorglocatie van Dagelijks Leven is anders dan wonen in een regulier verpleeghuis in Heerhugowaard. Wij denken vanuit mogelijkheden, niet vanuit beperkingen. Dat iemand dementie heeft, betekent niet dat hij of zij niet meer van betekenis kan én wil zijn. Wil een bewoner de kok helpen met het bereiden van de dagelijkse verse maaltijd? Graag! Meehelpen in de ruime tuin? Of juist niet meedoen, omdat iemand liever alleen in de eigen studio een kruiswoordpuzzel maakt? Alles mag, niets moet. Onze huizen vormen een veilige, sociale en vertrouwde omgeving, midden in de wijk. Wonen bij Dagelijks Leven is bovendien betaalbaar, ook voor wie alleen AOW als inkomen heeft.

Het Middelwechhuis

Het Middelwechhuis

Het Middelwechhuis: betaalbare woonzorg in Heerhugowaard

Op de kruising van de Middenweg en De Vork, direct naast Het Huygenwaerthuis, vindt u Het Middelwechhuis. Een spiksplinternieuw thuis voor maximaal 22 bewoners met dementie. Heeft u interesse in wonen in Het Middelwechhuis? Klik hier om de website te bekijken. Klik op de knop ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Meer informatie

Het Huygenwaerthuis

Het Huygenwaerthuis

Het Huygenwaerthuis: zorg voor mensen met dementie in Heerhugowaard

Naast Het Middelwechhuis staat Het Huygenwaerthuis. Een kleinschalige zorglocatie waar maximaal 22 bewoners met dementie wonen met gespecialiseerde zorg. Klik hier om direct naar de website van Het Huygenwaerthuis te gaan. Klik op de knop ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Meer informatie

Het Icarushuis

Het Icarushuis

Het Icarushuis: zorg voor mensen met dementie in Heerhugowaard

Het Icarushuis aan de Callistolaan biedt een warm thuis voor de bewoners met dementie. Zij zijn 24 uur per dag verzekerd van gespecialiseerde ondersteuning. Wilt u meer weten over Het Icarushuis? Klik hier om direct naar de website te gaan. Klik op de knop ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Meer informatie

Neem een kijkje in een van onze huizen voor mensen met dementie

Bewoners en verwanten vertellen

Pagina Links

Inschrijven

Regelt u de zorg voor een naaste of een familielid en denkt u dat wonen bij Dagelijks Leven goed bij hem of haar past? Of weet u zeker dat u zich zelf helemaal thuis zou voelen in een van onze huizen in Heerhugowaard? Bel dan geheel vrijblijvend onze zorgadministratie via 055 – 576 66 76. U kunt ook een mail sturen naar zorg@dagelijks-leven.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Een informatiepakket ontvangen of direct inschrijven? Ga daarvoor naar onze huizenpagina en kies de locatie van uw voorkeur. Klik op de knop ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Bekijk de huizen