Kleinschalig wonen met dementie in Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie in Bergen op Zoom? Een plek waar het fijn wonen is, gewoon als thuis? Met 24/7 ondersteuning van een professioneel zorgteam, dagelijks een verse maaltijd van de eigen kok en een zinvolle invulling van de dag dankzij gediplomeerde activiteitenbegeleiders? Bij Dagelijks Leven vinden mensen met dementie zo’n thuis. En, ook belangrijk: hier is wonen met zorg betaalbaar voor iedereen. In Bergen op Zoom wonen met dementie? Dat kan bij Het Markiezaathuis en Het Warandehuis.

Bekijk de huizen

Bewoner en medewerker van Het Markiezaathuis in Bergen op Zoom glimlachen, gewoon als thuis.

Veilig, vertrouwd en betaalbaar wonen met zorg

Wonen in een zorglocatie van Dagelijks Leven is anders dan wonen in een regulier verpleeghuis in Bergen op Zoom. Wij denken vanuit mogelijkheden, niet vanuit beperkingen. Dat iemand dementie heeft, betekent niet dat hij of zij niet meer van betekenis kan én wil zijn. Wil een bewoner de kok helpen met het bereiden van de dagelijkse verse maaltijd? Graag! Meehelpen in de ruime tuin? Liever alleen in de eigen studio een kruiswoordpuzzel maken? Alles mag, niets moet. Onze huizen vormen een veilige en vertrouwde omgeving, midden in de wijk. Wonen bij Dagelijks Leven is bovendien betaalbaar, ook voor wie alleen AOW als inkomen heeft.

Het Markiezaathuis

Het Markiezaathuis

Het Markiezaathuis: betaalbare woonzorg in Bergen op Zoom

In de levendige nieuwbouwwijk Markizaten staat Het Markiezaathuis. Een kleinschalige zorglocatie waar maximaal 22 bewoners met dementie wonen met gespecialiseerde zorg wonen. Wilt u meer weten over Het Markiezaathuis? Klik hier om direct naar de website te gaan. Klik op de knop ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Meer informatie

Het Warandehuis

Het Warandehuis

Het Warandehuis: zorg voor mensen met dementie in Bergen op Zoom

Het Warandehuis aan de Kometenlaan in Bergen op Zoom is een warm thuis voor de maximaal 22 bewoners.  Zij zijn op deze kleinschalige zorglocatie verzekerd van gespecialiseerde zorg. Klik hier om direct naar de website van Het Warandehuis te gaan. Kies voor ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Meer informatie

Neem een kijkje in een van onze huizen voor mensen met dementie