Kleinschalig wonen met dementie in Tilburg

Wonen met zorg in Tilburg

Bent u op zoek naar een kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie in Tilburg? Het Ringbaanhuis en Het Stappegoorhuis van Dagelijks Leven zijn voor de 22 bewoners een echt thuis, waar zij zoveel mogelijk wonen en leven zoals ze dat zelf willen en gewend zijn. Het professionele zorgteam biedt 24/7 zorg op maat, de kok bereidt dagelijks een verse maaltijd en activiteitenbegeleiders zorgen voor een zinvolle invulling van de dag. Ook belangrijk: wonen bij Dagelijks Leven is betaalbaar, zelfs met alleen AOW als inkomen.

Bekijk de huizen

Bewoner aan tafel in de huiskamer van Dagelijks Leven, met een kopje koffie. Achter haar staat een zorgmedewerker. Ze lachen naar een andere bewoner die ook aan tafel zit. Dagelijks Leven heeft in Tilburg twee kleinschalige zorglocaties voor mensen met dementie.

Betaalbare dementiezorg in Tilburg, net even anders

Wonen in een huis van Dagelijks Leven is net even anders dan in een regulier verzorgingshuis. Onze zorg is kleinschalig, met in zowel Het Ringbaanhuis als het Het Stappegoorhuis plaats voor maximaal 22 bewoners. Familieleden en andere naasten spelen een grote rol in onze zorg en zijn altijd welkom, net als thuis. Wij bieden bewoners waar nodig ondersteuning, zorg, ritme en structuur maar laten de regie zoveel als mogelijk bij henzelf. Lekker lang uitslapen of vroeg uit de veren? De keuze is aan de bewoner. De kok helpen met het schillen van de aardappels? Graag! Ook als een bewoner liever in de eigen studio blijft om bijvoorbeeld een puzzel te maken, is dat geen probleem. Alles mag, niets moet. Gewoon, als thuis.

Onze zorg

Het Ringbaanhuis

Het Ringbaanhuis

Het Ringbaanhuis: verzorgingshuis, maar dan anders

In de voormalige Koning Willem II kazerne in Tilburg is onze zorglocatie Het Ringbaanhuis te vinden. Hier wonen maximaal 22 bewoners met dementie. Klik op de website van Het Ringbaanhuis op de knop ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie aan te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Meer informatie

Het Stappegoorhuis

Het Stappegoorhuis

Het Stappegoorhuis voor mensen met dementie

Direct naast Het Ringbaanhuis, in de andere vleugel van de oude kazerne, bevindt zich Het Stappegoorhuis. Een kleinschalige zorglocatie waar maximaal 22 bewoners met dementie wonen met gespecialiseerde zorg. Bezoek de website van Het Stappegoorhuis om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Meer informatie

Neem een kijkje in een van onze huizen voor mensen met dementie