Deel op:

Team Het Braassemhuis uitgeroepen tot zorgtoppers Kaag en Braassem

Wat een verrassing voor het team van Het Braassemhuis in Roelofarendsveen! Op de Dag van de Zorg riep VDK Productie hen uit tot dé zorgtoppers van 2023 in de regio Kaag en Braassem.

“Welke zorginstelling of zorgverlener uit de regio Kaag en Braassem verdient het om op vrijdag 12 mei in het zonnetje gezet te worden?” Dat vroeg het kledingproductiebedrijf aan haar volgers op Facebook. De meeste stemmen waren voor Het Braassemhuis. Op de Dag van de Zorg werd het team verrast met een tegeltje, koekjes én een welverdiende taart.

De trotse medewerkers laten via de Facebookpagina van Het Braassemhuis weten hoe blij zij zijn met deze mooie waardering. “Supertrots op ons team en Het Braassemhuis, want vandaag zijn wij door VDK Productie uitgeroepen tot ‘Zorgtoppers 2023’. Het tegeltje komt zeker in ons huis op een mooie plek te hangen. Wij willen iedereen die op ons gestemd heeft heel erg bedanken!”

Het Braassemhuis, woonzorglocatie voor mensen met dementie in Roelofarendsveen, is uitgeroepen tot Zorgtopper 2023 in de gemeente Kaag en Braassem. Op de foto collega's met een bewoner, de taart en het tegeltje.