Bij Dagelijks Leven doen we ons best om de hartenwensen van onze bewoners met dementie te vervullen. Zo ook die van deze bewoonster, die haar dochter graag in een trouwjurk zou zien. Die wens kwam uit: op de foto zien we de bewoonster in tranen, knuffelen met haar dochter die.... een trouwjurk aanheeft,
Deel op:

Hartenwens in vervulling: mijn dochter in een trouwjurk zien

Haar dochter is al jarenlang samen met haar partner, maar trouwen? Nee, dat is ze nooit van plan geweest. En dat vindt mevrouw van der Linden – van Hal heel jammer, want wat zou ze haar graag eens in een trouwjurk zien.

Met deze hartenwens in gedachten werd er een bijzondere show op poten gezet bij Het Stoofhuis in Grave, de kleinschalige woonzorglocatie waar mevrouw van der Linden – van Hal vanwege haar dementie woont. Met niet één, maar twee hartverwarmende verrassingen!

Bekijk hieronder snel de video of klik hier om hem op YouTube te bekijken.

 

Hartenwensen bij Dagelijks Leven

Dat iemand lijdt aan de ziekte dementie, betekent niet dat er geen dromen zijn om na te jagen, geen wensen om te vervullen. Bij Dagelijks Leven doen we ons best om samen met verwanten zoveel mogelijk hartenwensen van bewoners uit te laten komen. Nog één keer vliegen, opnieuw “ja” zeggen tegen de liefde van je leven, terug naar Indonesië of als boerendochter gewoon weer eens een dagje kijken op een boerderij: het maakt niet uit hoe groot of klein de wens is.

Nieuwsgierig naar meer video’s over wonen en werken bij Dagelijks Leven? Klik hier en abonneer u op ons YouTubekanaal!