Bewoonster van Het Hyacintenhuis in Vlissingen knipt een groen lint door, en opent zo haar eigen expositie in de kleinschalige zorglocatie voor mensen met dementie.
Deel op:

Hartenwens in vervulling: een eigen expositie

Van schilderen met olieverf en ecoline tot tekenen met krijt en houtskool en van haken en macramé tot kantklossen en borduren: mevrouw Kootstra heeft als kunstenaar heel wat technieken onder de knie. Dat is wel te zien in Het Hyacintenhuis, waar ze terecht vol trots haar eigen expositie opende. 

De tentoonstelling van de bewoonster van de kleinschalige woonzorglocatie in Vlissingen was direct de vervulling van haar hartenwens. Mevrouw Kootstra wilde graag haar prachtige kunstwerken nog eens aan het publiek tonen. Extra bijzonder: onder de eerste bezoekers ook twee wethouders van de gemeente.

Meegenieten vanuit de luie stoel? Hieronder een kleine impressie van de tentoonstelling, die nog maar een fractie van het totale oeuvre van mevrouw Kootstra laat zien!

Bewoonster knipt het lintje door en opent zo haar eigen kunstexpositie in Het Hyacintenhuis, kleinschalige woonzorglocatie voor mensen met dementie in Vlissingen.

Schilderijen geschilderd door een bewoonster van Het Hyacintenhuis in Vlissingen, die in het huis haar eigen expositie opende. We zien een landelijk stilleven, een getekend portret en een stilleven van een appel en een peer