Deel op:

Commissaris van de Koning op bezoek bij Het Hofstedehuis in Raalte

Hoog bezoek voor de bewoners van Het Hofstedehuis. Andries Heidema, commissaris van de Koning van de provincie Overijssel, nam een kijkje in de woonzorglocatie voor mensen met dementie in Raalte. 

Tijdens het werkbezoek vertelden locatiemanager Marjolein Timmerman en directeur Jeroen Kleinjan meer over de visie en de zorg van Dagelijks Leven. Tijdens de rondleiding door het huis en de tuin ging Heidema ook nog even op verlate verjaardagsvisite bij een bewoonster, in haar studio. Toen hij haar “begin 80” schatte terwijl ze 92 is geworden, was het ijs al snel gebroken. De bewoonster vertelde Heidema dat ze “heel fijn woonde” in Het Hofstedehuis en was na afloop best een beetje trots dat de commissaris van de Koning bij haar langs was geweest.

“Inspirerend werkbezoek aan Het Hofstedehuis”

CdK Andries Heidema liet via Twitter weten onder de indruk te zijn van Het Hofstedehuis. “’Ken mij. Zie & Hoor mij. Laat mij.’ Een inspirerend werkbezoek aan Het Hofstedehuis in de gemeente Raalte. Persoonlijke kleinschalige en betaalbare dementiezorg in een warme, huiselijke setting.”