Kleinschalig wonen met dementie in Hardenberg

Wonen met zorg in Hardenberg? Dat kan kleinschalig en betaalbaar in Het Vechtdalhuis, de woonzorglocatie voor maximaal 22 bewoners met dementie aan de Karel Doormanlaan. Ook in Het Blanckvoorthuis aan de Blanckvoortallee zijn 22 bewoners met dementie 24 uur per dag verzekerd van professionele ondersteuning.

In beide huizen zijn mensen met dementie verzekerd van persoonlijke en gespecialiseerde zorg. Wij creëren een plek waar zij zich echt thuis voelen en zoveel mogelijk leven zoals zij dat zelf willen en gewend zijn. Waar ze gekend, gezien en gehoord worden en hun eigen keuzes mogen maken. Het professionele zorgteam beweegt mee met het ritme van de bewoners.

Bekijk de huizen

Twee bewoonsters van een zorglocatie van Dagelijks Leven tegenover elkaar aan tafel. Een van hen wordt over de schouder gefotografeerd, de ander lacht in de camera. Ook in Hardenberg kunnen mensen met dementie bij Dagelijks Leven terecht.

Veilig, vertrouwd en betaalbaar wonen met zorg

Wonen in een zorglocatie van Dagelijks Leven is anders dan wonen in een regulier verpleeghuis in Hardenberg. Wij denken vanuit mogelijkheden, niet vanuit beperkingen. Dat iemand dementie heeft, betekent niet dat hij of zij niet meer van betekenis kan én wil zijn. Wil een bewoner de kok helpen met het bereiden van de dagelijkse verse maaltijd? Graag! Meehelpen in de ruime tuin? Liever alleen in de eigen studio een kruiswoordpuzzel maken? Prima. Alles mag, niets moet. Onze huizen vormen een veilige en vertrouwde omgeving, midden in de wijk. Wonen bij Dagelijks Leven is bovendien betaalbaar, ook voor wie alleen AOW als inkomen heeft.

Het Blanckvoorthuis

Het Blanckvoorthuis

Het Blanckvoorthuis: betaalbare woonzorg in Hardenberg

Aan de Blanckvoortallee in Hardenberg staat Het Blanckvoorthuis. Een spiksplinternieuw thuis voor maximaal 22 bewoners met dementie. Bent u op zoek naar meer informatie? Klik hier om de website te bekijken. Kies voor ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Meer informatie

Het Vechtdalhuis

Het Vechtdalhuis

Het Vechtdalhuis: zorg voor mensen met dementie in Hardenberg

Het Vechtdalhuis aan de Karel Doormanlaan in Hardenberg is een warm thuis voor de maximaal 22 bewoners. Zij zijn op deze kleinschalige zorglocatie verzekerd van gespecialiseerde zorg. Klik hier om direct naar de website van Het Vechtdalhuis te gaan. Kies voor ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Meer informatie

Neem een kijkje in een van onze huizen voor mensen met dementie

Bewoners en verwanten vertellen

Pagina Links

Inschrijven

Regelt u de zorg voor een naaste of een familielid en denkt u dat wonen bij Dagelijks Leven goed bij hem of haar past? Of weet u zeker dat u zich zelf helemaal thuis zou voelen in Het Vechtdalhuis of onze nieuwe woonzorglocatie Het Blanckvoorthuis? Bel dan geheel vrijblijvend onze zorgadministratie via 055 – 576 66 76. U kunt ook een mail sturen naar zorg@dagelijks-leven.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Een informatiepakket ontvangen of direct inschrijven? Ga daarvoor naar onze huizenpagina en kies de locatie van uw voorkeur. Klik op de knop ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Bekijk de huizen