Altijd zorg aanwezig

Veilig en vertrouwd wonen met zorg

Laten wanneer het kan, er zijn als het moet. Zo werkt het vaste zorgteam op elk van de 100 woonzorglocaties van Dagelijks Leven. Onze medewerkers ondersteunen wanneer de bewoners met dementie daar behoefte aan hebben. Dat doen zij op de manier waarop de bewoners graag ondersteund worden. Maar zij laten hen vooral wonen en leven zoals zij dat zelf graag willen en gewend zijn.

Onze zorgmedewerkers stimuleren de bewoner om wat hij (nog) zelf kan, ook zelf te doen. Huishoudelijke klusjes, zoals de was opvouwen, de tafel dekken of de gang stofzuigen. Maar ook douchen en tandenpoetsen. Waarom zouden wij daarbij helpen, als de bewoner dat nog prima zelf kan? Maar we zijn er, 24/7, voor wanneer onze hulp wél nodig is.

Bekijk onze huizen

Een medewerkster van Dagelijks Leven lachend op de foto samen met een bewoner in een rolstoel. In onze woonzorglocaties voor mensen met dementie is zorg altijd aanwezig.

Onze vakgroep

Bij complexe ouderengeneeskundige zorgvragen biedt onze vakgroep Advies, Behandeling en Begeleiding ondersteuning. Dit landelijke behandelteam bestaat uit ruim 20 specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten, physician assistants en psychologen.

Meer informatie

Gewoon, als thuis

Elk huis van Dagelijks Leven heeft 21 studio’s voor mensen met dementie, waaronder één studio speciaal voor een echtpaar. Bij ons richt elke bewoner zijn of haar studio helemaal naar eigen wens in. Met vertrouwde meubels en spullen. Zo voelt de studio zoveel mogelijk ‘gewoon, als thuis’. Verder zijn er twee gezamenlijke, huiselijke woonkamers en een activiteitenruimte.

Betaalbare dementiezorg mét eigen regie

Ons team biedt mensen met dementie waar nodig ondersteuning en structuur, maar geeft hen vooral zoveel als mogelijk de regie. Lekker lang uitslapen of vroeg uit de veren? De keuze is aan de bewoner. De kok helpen met het schillen van de aardappels? Graag! Geen zin in een activiteit? Ook geen probleem. Alles mag, niets moet. Bovendien is wonen bij Dagelijks Leven betaalbaar, ook met alleen AOW als inkomen.

Bekijk onze huizen

Neem een kijkje in een van onze huizen voor mensen met dementie

Dit is Dagelijks Leven

Altijd in de buurt

Met ruim 85 woonzorglocaties voor mensen met dementie door heel Nederland is er altijd een huis van Dagelijks Leven bij u in de buurt!

Betaalbare zorg

Het verschil met andere particuliere woonvormen voor mensen met dementie? Wonen bij Dagelijks Leven is betaalbaar, ook met alleen AOW als inkomen.

Eigen kok

In elk huis werkt een kok die dagelijks zorgt voor een verse maaltijd. Bewoners die dat leuk vinden, mogen altijd helpen.

Ruime tuin

In onze ruime, dementievriendelijke tuin kunnen bewoners naar hartenlust wandelen, spellen doen of gewoon lekker een kopje koffie drinken.

Altijd wat te doen

Onze gediplomeerde activiteitenbegeleiders zorgen voor een zinvolle invulling van de dag met zowel groeps- als individuele activiteiten.

Eigen vakgroep

Bij complexe ouderengeneeskundige zorgvragen bieden de specialisten van onze vakgroep Advies, Behandeling en Begeleiding ondersteuning.

Bewoners en verwanten vertellen

Pagina Links

Inschrijven

Regelt u de zorg voor een naaste of een familielid en denkt u dat wonen bij Dagelijks Leven goed bij hem of haar past? Of weet u zeker dat u zich helemaal thuis zou voelen in een van onze huizen? Bel dan geheel vrijblijvend onze zorgadministratie via 055 – 576 66 76 of stuur een mail naar zorg@dagelijks-leven.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Een informatiepakket ontvangen of direct inschrijven? Ga daarvoor naar onze huizenpagina en kies de locatie van uw voorkeur. Klik op de knop ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Bekijk onze huizen