Weet waar je het voor doet, verpleegkundige

Meer dan zorg

Als verpleegkundige ben jij belangrijk voor onze bewoners met dementie. Maar eigenlijk vragen we nooit naar wat wij als zorgmedewerkers precies voor hen betekenen. Tot nu. Door gebruik te maken van een camera met een spiegel keken de bewoners direct in de lens, maar tegelijkertijd ook recht in de ogen van de zorgmedewerker. Vervolgens gingen ze met elkaar in gesprek. Wat blijkt? Jouw zorg is veel meer dan alleen maar zorg!

Bekijk de video die wij achter de schermen tijdens de opnames maakten!

Over Dagelijks Leven

Onze zorg

Dagelijks Leven biedt gespecialiseerde dementiezorg door heel Nederland, betaalbaar voor iedereen. Op onze kleinschalige woonzorglocaties bewegen we mee op het ritme van de maximaal 22 bewoners. Wil een bewoner uitslapen of juist vroeg uit de veren? Meedoen aan elke activiteit of liever in de eigen studio een boek lezen? Tuinieren of wandelen? Alles mag, niets moet. We zorgen voor  een vertrouwde omgeving waarin bewoners zich gekend voelen. Een plek waar ze gehoord en gezien worden en ze hun eigen keuzes mogen maken. We stimuleren bewoners zoveel mogelijk door te leven zoals zij dat zelf willen en gewend zijn. Gewoon, als thuis.

Ons team

In elk huis werkt een klein en vast zorgteam dat bestaat uit verpleegkundigen, gespecialiseerd verzorgenden psychogeriatrie, verzorgenden IG en helpenden (plus). De eigen kok bereidt dagelijks een verse maaltijd en activiteitenbegeleiders zorgen voor een zinvolle invulling van de dag.

Ook bij jou in de buurt, verpleegkundige

Wij hebben huizen door heel Nederland. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij jou in de buurt? Klik hier!

Jouw mogelijkheden