Kleinschalig wonen met dementie in Hellevoetsluis

Gespecialiseerde dementiezorg

Een kleinschalige woonzorglocatie, waar maximaal 22 mensen met dementie (zoals de ziekte van Alzheimer) verzekerd zijn van persoonlijke en gespecialiseerde zorg. Een echt thuis, waar zij mogen doen en laten wat zij zelf willen en zoveel mogelijk leven zoals zij dat gewend waren. Dat is Dagelijks Leven in een notendop. In Hellevoetsluis wonen met dementie? Dat kan bij Het Kulckhuis aan de Mauritsplaats en Het Haavenhuis en Het Haringvliethuis aan de Christinaplaats.

Kleinschalig wonen met dementie in Hellevoetsluis? Dagelijks Leven biedt gespecialiseerde zorg in Het Kulckhuis, Het Haavenhuis en Het Haringvliethuis

Onze woonzorglocaties

24/7 zorg
Kleinschalig
Betaalbaar
Eigen meubels
Eigen kok
Activiteiten
Grote tuin
Open poort

Eigen regie en open poort

Wonen in een zorglocatie van Dagelijks Leven is anders dan wonen in een regulier verpleeghuis. Wij denken vanuit mogelijkheden, niet vanuit beperkingen. Eigen regie vinden we erg belangrijk, evenals zelfredzaamheid en eigenwaarde. Onze bewoners wonen en leven zoveel mogelijk zoals zij zelf willen en gewend zijn. Elke dinsdag naar het koor en wekelijks bij de buurvrouw op bezoek? Dankzij onze open poort zijn bewoners zolang dit nog veilig kan vrij om zelfstandig op pad te gaan. Lees hier meer over onze zorg.

Betaalbaar wonen met zorg

Wil een bewoner de kok helpen met het bereiden van de dagelijkse verse maaltijd? Graag! In de tuin aan de slag? Fijn uitslapen of juist vroeg uit de veren? Alles mag, niets moet. Zo bieden wij een uitgebreid activiteitenprogramma, maar kiezen bewoners zelf waar zij wel en niet aan meedoen. Wonen bij Dagelijks Leven is bovendien betaalbaar, ook voor wie alleen AOW als inkomen heeft.

Zo ziet ons huis eruit

Rondleiding door kleinschalige woonzorglocatie

Al onze woonzorglocaties in Hellevoetsluis staan midden in de wijk en zijn huiselijk, knus ingericht en voorzien van een grote tuin. Bewoners richten hun eigen studio in met vertrouwde meubels en aankleding van thuis. Nieuwsgierig naar hoe een locatie er van binnen uitziet? In deze video wordt u rondgeleid door een van onze kleinschalige woonzorglocaties voor mensen met dementie. U zult zien dat wij het nét even anders doen dan een regulier verzorgingshuis of verpleeghuis. Wilt u de video liever via YouTube bekijken? Klik dan hier.

Wilt u meer informatie over wonen bij Dagelijks Leven? Lees hier verder.

Meer informatie

Het Haringvliethuis

Het Haringvliethuis

Nieuw aan de Christinaplaats

Aan de Christinaplaats in Hellevoetsluis is Het Haringvliethuis in aanbouw. Wilt u meer weten over dit spiksplinternieuw thuis voor maximaal 22 bewoners met dementie? Ga naar de website van het huis en klik op de knop ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Meer informatie

Het Haavenhuis

Het Haavenhuis

Modern wonen met zorg

Bent u op zoek naar een woonzorglocatie voor mensen met dementie in Hellevoetsluis? Dagelijks Leven opent aan de Christinaplaats naast Het Haringvliethuis ook de deuren van Het Haavenhuis. Ga naar de website van het huis en klik op de knop ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Meer informatie

Het Kulckhuis

Het Kulckhuis

Thuis voor mensen met dementie

Aan de Mauritsplaats in Hellevoetsluis staat Het Kulckhuis, waar maximaal 22 bewoners met dementie wonen met gespecialiseerde zorg. Bekijk hier de Facebookpagina van de kleinschalige woonzorglocatie of ga direct naar de website van Het Kulckhuis. Klik op de knop ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Meer informatie

Pagina Links

Inschrijven

Regelt u de zorg voor een naaste of een familielid en denkt u dat wonen bij Dagelijks Leven goed bij hem of haar past? Of weet u zeker dat u zich zelf helemaal thuis zou voelen in een van onze huizen in Friesland? Bel dan geheel vrijblijvend onze zorgadministratie via 055 – 576 66 76 of stuur een mail naar zorg@dagelijks-leven.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Een informatiepakket ontvangen of direct inschrijven? Ga daarvoor naar onze huizenpagina en kies de locatie van uw voorkeur. Klik op de knop ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Bekijk de huizen