Kleinschalig wonen met dementie in Halsteren en Steenbergen

Bent u op zoek naar een kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie in Halsteren of Steenbergen? Het Alterehuis en Het Buitenvestehuis van Dagelijks Leven zijn voor de maximaal 22 bewoners een echt thuis, waar zij zoveel mogelijk wonen en leven zoals ze dat zelf willen en gewend zijn.

Het professionele zorgteam biedt 24/7 zorg op maat, de kok bereidt dagelijks een verse maaltijd en activiteitenbegeleiders zorgen voor een zinvolle invulling van de dag. Ook belangrijk: wonen bij Dagelijks Leven is betaalbaar, zelfs met alleen AOW als inkomen.

Bekijk de huizen

Een bewoner aan tafel in een woonzorglocatie van Dagelijks Leven. Ze moet lachen en kijkt opzij. voor haar een groene ballon. Mensen met dementie kunnen ook in Heerhugowaard bij Dagelijks Leven wonen.

Veilig, vertrouwd en betaalbaar wonen met zorg

Wonen in een zorglocatie van Dagelijks Leven is anders dan wonen in een regulier verpleeghuis in Halsteren of Steenbergen. Wij denken vanuit mogelijkheden, niet vanuit beperkingen. Dat iemand dementie heeft, betekent niet dat hij of zij niet meer van betekenis kan én wil zijn. Wil een bewoner de kok helpen met het bereiden van de dagelijkse verse maaltijd? Graag! Meehelpen in de ruime tuin? Of juist niet meedoen, omdat iemand liever alleen in de eigen studio een kruiswoordpuzzel maakt? Alles mag, niets moet. Onze huizen vormen een veilige, sociale en vertrouwde omgeving, midden in de wijk. Wonen bij Dagelijks Leven is bovendien betaalbaar, ook voor wie alleen AOW als inkomen heeft.

Het Alterehuis

Het Alterehuis

Het Alterehuis: betaalbare woonzorg in Halsteren

Aan de Ambachtsweg 7 in Halsteren vindt u Het Alterehuis. Een spiksplinternieuw thuis voor maximaal 22 bewoners met dementie. Heeft u interesse in wonen in Het Alterehuis? Klik hier om de website te bekijken. Klik op de knop ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Meer informatie

Het Buitenvestehuis

Het Buitenvestehuis

Het Buitenvestehuis: zorg voor mensen met dementie in Steenbergen

Het Buitenvestehuis aan de Waterlinie in Steenbergen is een warm thuis voor de maximaal 22 bewoners. Zij zijn op deze kleinschalige zorglocatie verzekerd van gespecialiseerde zorg. Klik hier om direct naar de website van Het Buitenvestehuis te gaan. Kies voor ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Meer informatie

Neem een kijkje in een van onze huizen voor mensen met dementie

Bewoners en verwanten vertellen

Pagina Links