Elke dag een verse maaltijd

Kok kookt samen met bewoners

Tafeltje dekje? Welnee! Bij onze 100 kleinschalige woonzorglocaties voor mensen met dementie bereidt de kok dagelijks een verse maaltijd. Voor de bewoners en mét de bewoners. Zij die dat leuk vinden, helpen. Van aardappels schillen en boontjes doppen tot samen pannenkoeken bakken. Staan er bruikbare kruiden en groenten in de moestuin die de bewoners onderhouden? Dan gebruiken we die natuurlijk! In onze keuken staat altijd een tafel waar bewoners aan plaats kunnen nemen. Oók om gewoon een praatje te maken. Want samen koken, is zoveel leuker dan alleen.

Bekijk onze huizen

Kok van Dagelijks Leven samen met bewoners aan het koken in de keuken van een woonzorglocatie voor mensen met dementie.

Eigen studio en eigen regie

Dagelijks Leven biedt door heel Nederland betaalbare dementiezorg. Elk kleinschalig huis heeft 21 studio’s, waaronder één studio speciaal voor een echtpaar. Bij ons richt elke bewoner zijn of haar studio helemaal naar eigen wens in. Met vertrouwde meubels en spullen. Zo voelt de studio zoveel mogelijk ‘gewoon, als thuis’. In onze twee huiselijk ingerichte woonkamers kunnen de 21 bewoners samenkomen. Voor een praatje, een spelletje, om samen televisie te kijken of te eten. Maar als iemand liever in zijn eigen studio eet, vinden we dat natuurlijk ook geen probleem!

Betaalbare dementiezorg

Wonen in een huis van Dagelijks Leven is net even anders dan in een regulier verzorgingshuis. Ons team biedt mensen met dementie waar nodig ondersteuning, zorg, ritme en structuur, maar geeft hen vooral zoveel als mogelijk de regie. Lekker lang uitslapen of vroeg uit de veren? De keuze is aan de bewoner. Alles mag, niets moet. Bovendien is wonen bij Dagelijks Leven betaalbaar, ook met alleen AOW als inkomen.

Neem een kijkje in een van onze huizen voor mensen met dementie

Dit is Dagelijks Leven

Altijd in de buurt

Met ruim 85 woonzorglocaties voor mensen met dementie door heel Nederland is er altijd een huis van Dagelijks Leven bij u in de buurt!

Betaalbare zorg

Het verschil met andere particuliere woonvormen voor mensen met dementie? Wonen bij Dagelijks Leven is betaalbaar, ook met alleen AOW als inkomen.

Eigen kok

In elk huis werkt een kok die dagelijks zorgt voor een verse maaltijd. Bewoners die dat leuk vinden, mogen altijd helpen.

Ruime tuin

In onze ruime, dementievriendelijke tuin kunnen bewoners naar hartenlust wandelen, spellen doen of gewoon lekker een kopje koffie drinken.

Altijd wat te doen

Onze gediplomeerde activiteitenbegeleiders zorgen voor een zinvolle invulling van de dag met zowel groeps- als individuele activiteiten.

Eigen vakgroep

Bij complexe ouderengeneeskundige zorgvragen bieden de specialisten van onze vakgroep Advies, Behandeling en Begeleiding ondersteuning.

Bewoners en verwanten vertellen

Pagina Links

Meer informatie

Regelt u de zorg voor een naaste of een familielid met dementie en denkt u dat wonen bij Dagelijks Leven goed bij hem of haar past? Of weet u zeker dat u zich helemaal thuis zou voelen in een van onze huizen? Bel dan geheel vrijblijvend onze zorgadministratie via 055 – 576 66 76 of stuur een mail naar zorg@dagelijks-leven.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Een informatiepakket ontvangen of direct inschrijven? Ga daarvoor naar onze huizenpagina en kies de locatie van uw voorkeur. Klik op de knop ‘informatiepakket aanvragen’ om meer informatie op te vragen. Via de knop ‘schrijf u eenvoudig in’ kunt u zich direct aanmelden.

Bekijk onze huizen