Gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie (GVP) – Help jij mij?

Dag, ik kan jouw hulp goed gebruiken. Ik heb namelijk dementie. Daarom woon ik in Het Abtswoudehuis. Hier zorgt het team ontzettend goed voor mij. Die lieve medewerkers zijn alleen nog wel op zoek naar een collega. Een gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie (GVP), zoals jij.

Ik woon met veel plezier in deze kleinschalige woonzorglocatie, met 21 anderen. Gezellig hoor, zo heb ik altijd wel iemand om mee te kletsen. Mijn buurvrouw en ik doen dat graag terwijl we samen de was opvouwen of een rondje wandelen door de grote tuin. De mensen die voor ons zorgen, zijn onmisbaar. Het is zo fijn, dat ik altijd bij iemand terechtkan.

Als GVP ben jij straks in ons huis de expert op het gebied van zaken als onbegrepen gedrag en de Wet zorg en dwang. Niet alleen collega’s, maar ook verwanten zoals mijn dochters kunnen altijd bij jou terecht met vragen en tijdens MDO’s kun jij veel uitleggen. Ik vind het wel een prettig idee, dat jij straks goed begrijpt waarom ik doe wat ik doe, ook als ik dat zelf misschien niet weet.

Bij ons in huis is het wel belangrijk dat je als GVP ook verantwoordelijke diensten draait, heb ik gehoord. Dat wilde ik nog wel even zeggen, want ik wil natuurlijk wel mijn medicijnen op tijd slikken. Verder hoop ik dat wij elkaar goed leren kennen. Dat praat wat makkelijker. Ik vertel je graag mijn verhalen en hoop dat je het opmerkt, wanneer ik even niet zo goed in mijn vel zit. Maar ik hoop vooral dat je me mijn eigen gang laat gaan. Ik heb dementie, maar ik ben nog altijd wie ik ben en ik vul de dag graag in zoals ik dat zelf wil.

Kom je gauw een keertje langs om kennis te maken?

Een bewoonster met dementie vertelt wat jij als GVP voor haar betekent omdat er een vacature voor gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie is.

Jij: 

 • hebt een diploma gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie; 
 • hebt ervaring en affiniteit met ouderen met een vorm van geheugenverlies; 
 • bent een goede gesprekspartner en weet met iedereen te schakelen, of het nu gaat om een collega, een vrijwilliger of een mantelzorger; 
 • vindt het geen probleem om zowel ochtend-, avond-, nacht- als weekenddiensten te werken;  
 • hebt inlevingsvermogen, bent geduldig en kunt goed prioriteiten stellen en improviseren. 

Dagelijks Leven:  

 • biedt jou een mooi salaris: je wordt ingeschaald in FWG 45 (CAO VVT) met een salaris een salaris van €2.573,52 tot €3.471,49 bruto bij een fulltime dienstverband; 
 • geeft je een eindejaarsuitkering, biedt je de mogelijkheid om een (bruto) deel hiervan uit te ruilen voor extra (netto) reiskostenvergoeding en zorgt voor een goed pensioen via PFZW; 
 • biedt je via FiscFree heel veel voordeel, bijvoorbeeld korting op jouw nieuwe fiets, sportabonnement, HelloFresh, Coolblue en Bol.com; 
 • heeft een collectieve zorg- en schadeverzekering om jouw vaste lasten naar beneden te brengen; 
 • geeft je de kans jezelf te blijven ontwikkelen via onze eigen DL Academy. Verpleegkundige worden? Ga ervoor! 

Solliciteren: zo werkt het!

1Solliciteren
2Kennismaking
3Aanbieding
4Contract
5Aan de slag!

CV niet bij de hand? Geen probleem! Je kunt ook solliciteren zonder CV en brief.

Onderdeel van de indiensttreding is dat je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen. Het Recruitment team van Dagelijks Leven werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Huishoudelijk Verzorger – kleinschalige dementiezorg

Zet jij jouw frisse en fruitige kwaliteiten graag in om een fijn thuis te creëren voor mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies? En ga je graag aan de slag op een kleinschalige, moderne woonzorglocatie? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou. 

Wat doet een huishoudelijk medewerker bij Dagelijks Leven? 

Jij gaat graag met onze bewoners in gesprek en weet daardoor precies hoe jij ervoor kunt zorgen dat zij zich thuis voelen. Als geen ander weet jij dat het bij mensen met dementie belangrijk is dat hun spullen op precies dezelfde plek terug zijn te vinden nadat jij hebt gestoft en gedweild. Het bed van meneer Bruins heeft hij het liefst zo strak mogelijk opgemaakt, daar help jij hem graag bij. Mevrouw Yilmiz wil jou altijd graag assisteren. Jij vindt dat hartstikke gezellig! En wanneer mevrouw Jaspers, die liever toekijkt, jou schoonmaaktips geeft luister je aandachtig en breng je ze direct in praktijk. Zo laat je iedereen in zijn of haar waarde. Je bent oplettend, gastvrij en staat graag klaar voor een ander. Samen met jouw team zorg je ervoor dat de bewoners zich thuis fijn voelen.  

Werken bij de beste zorgorganisatie 

Dagelijks Leven biedt gespecialiseerde dementiezorg in kleinschalige setting, betaalbaar voor iedereen. Met een gemiddeld cijfer van een 9,2 stonden we in 2021 voor het tweede jaar op rij in de top 10 best gewaardeerde verpleeghuiszorgorganisaties van Nederland van ZorgkaartNederland. Help jij ons de beste te blijven? Wij schalen jou als huishoudelijk medewerker in FWG 20 in en bieden je volop opleidingskansen. 

Jij: 

 • hebt ervaring in de schoonmaak; 
 • hebt affiniteit met ouderen en kunt goed omgaan met mensen met geheugenverlies; 
 • bent gastvrij, geordend, alert, enthousiast en werkt graag samen.  

Wij: 

 • zorgen voor een goed salaris: volgens de CAO VVT word je op basis van opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 20, met een salaris van €1.977,25 tot €2.493,78 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur); 
 • geven je een eindejaarsuitkering, bieden je de mogelijkheid om een (bruto) deel hiervan uit te ruilen voor extra (netto) reiskostenvergoeding en zorgen voor een goed pensioen via PFZW; 
 • bieden jou via FiscFree korting op van alles, van een fiets tot aan HelloFresh en van jouw sportabonnement tot je aankoop op Bol.com of Coolblue; 
 • hebben een collectieve zorg- en schadeverzekering om jouw vaste lasten naar beneden te brengen; 
 • vergeten nooit jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling en hebben een eigen DL Academy om jouw dromen waar te maken. Helpende worden en doorgroeien tot verzorgende? Ga ervoor! 

Solliciteren: zo werkt het!

1Solliciteren
2Kennismaking
3Aanbieding
4Contract
5Aan de slag!

Let op: Het kan het zijn (bij het ontvangen van de juiste en/of veel sollicitaties) dat deze vacature eerder sluit dan de genoemde sollicitatie deadline.

Onderdeel van de indiensttreding is dat je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen. Het Recruitment team van Dagelijks Leven werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Helpende – Help jij mij?

Dag, heb ik goed begrepen dat jij helpende bent? Ik woon in Het Snijdelhuis. Ik vind het soms nog lastig, dat ik door mijn dementie moest verhuizen, maar heb het toch ook goed naar mijn zin. Hier is altijd iemand om een praatje mee te maken en er wordt goed op mij gelet. Nu zoeken ze nog een helpende, zoals jij. Het lijkt mij een heel goed idee, als je bij mij in huis komt werken.

Toen ik nog thuis woonde, zorgde ik niet zo goed voor mezelf. Ik dacht er soms zelfs niet aan om te eten of mezelf te wassen. Nu gaat het een stuk beter met mij. Dat komt doordat helpenden zoals jij mij ondersteunen wanneer dat nodig is. Zo lukt het me niet zo goed meer om mijzelf aan te kleden.

Nu zul je met mij niet zoveel te stellen hebben hoor, als je bij ons komt werken. Ik ga zoveel mogelijk mijn eigen gang en mag gelukkig ook mijn eigen keuzes maken. Maar er zijn bewoners die wel wat meer hulp kunnen gebruiken. Zoals de buurvrouw van een paar deuren verderop. Het is maar goed dat jij als helpende tijdens jouw opleiding hebt geleerd hoe je met een tillift moet werken. Zo kun je haar veilig uit bed helpen. Er zijn ook mensen die je moet ondersteunen, omdat het hen niet goed lukt om te eten. Daar moet je bij mij niet aan beginnen hoor, dat kan ik prima zelf. Ik zou het wel erg leuk vinden als je straks zo af en toe eens een rondje met mij wandelt. Of zullen we samen kaarten?

Ik vind het niet gek dat de huizen van Dagelijks Leven op ZorgkaartNederland zó hoog gewaardeerd worden dat ze al twee jaar op rij in de top 10 beste zorgorganisaties staan. Oh ja, en als je bij ons komt werken, schalen ze je ook nog eens in FWG 30 in. Ik zou maar solliciteren, dan kunnen we snel een potje kaarten.

Een bewoner met dementie vertelt wat jij als helpende voor hem betekent omdat er een vacature voor helpende is

Jij:  

 • hebt een afgeronde opleiding Zorg en Welzijn niveau 2; 
 • hebt hart voor de zorg voor ouderen met een vorm van geheugenverlies; 
 • steekt je handen graag uit de mouwen, hebt inlevingsvermogen en bent alert en geduldig.  

Dagelijks Leven: 

 • biedt jou een mooi salaris: je wordt ingeschaald in FWG 30 (CAO VVT) met een salaris van €2.077,40 tot €2.717,16 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband; 
 • geeft je een eindejaarsuitkering, biedt je de mogelijkheid om een (bruto) deel hiervan uit te ruilen voor extra (netto) reiskostenvergoeding en zorgt voor een goed pensioen via PFZW; 
 • biedt je via FiscFree heel veel voordeel, bijvoorbeeld korting op jouw nieuwe fiets, sportabonnement, HelloFresh, Coolblue en Bol.com; 
 • heeft een collectieve zorg- en schadeverzekering om jouw vaste lasten naar beneden te brengen.; 
 • geeft je de kans jezelf te blijven ontwikkelen via hun eigen DL Academy. Verzorgende IG worden? Ga ervoor! 

Solliciteren: zo werkt het!

1Solliciteren
2Kennismaking
3Aanbieding
4Contract
5Aan de slag!

Let op: Het kan het zijn (bij het ontvangen van de juiste en/of veel sollicitaties) dat deze vacature eerder sluit dan de genoemde sollicitatie deadline.

Onderdeel van de indiensttreding is dat je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen. Het Recruitment team van Dagelijks Leven werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Verzorgende IG – Help jij mij?

Ben jij verzorgende IG? Bij mij thuis, in Het Verkeerstorenhuis, zijn we op zoek naar iemand zoals jij. Hier ga je voor mij én de twintig andere bewoners zorgen. Dat doe je samen met die lieve meiden en jongens in de groene polo’s. “De groentjes”, noem ik ze ook weleens gekscherend.

Ik ben hier komen wonen omdat het thuis niet meer ging. Ik heb dementie. Daardoor vergeet ik weleens iets en kan ik soms wel wat ondersteuning gebruiken. Kom jij mij helpen? Dan zou ik het fijn vinden als jij als verzorgende IG mij niet te veel uit handen neemt. Zo duurt het misschien wat langer, voordat ik mijn kleding aanheb, maar ik doe dit graag zelf. Die steunkousen aantrekken, dat vind ik wel een rotklusje, dus misschien wil jij daar wel even bij helpen? En welke medicijnen ik op welk moment moet nemen? Dat weet ik ook niet zo goed. Maar ik denk dat jij dat straks precies weet, net als jouw collega’s.

Ik vind het knap dat onze verzorgenden IG tijdens een verantwoordelijke dienst alle ballen in de lucht weten te houden. Kan jij dat ook? Ik ben zelf schooljuffrouw geweest, dus ik weet dat het best lastig is om overzicht te houden. Wanneer ik een zuster de zorgplannen netjes zie bijwerken doet me dat helemaal aan vroeger denken, toen ik rapporten moest schrijven. Misschien vertel ik je daar nog weleens meer over, als je in Het Verkeerstorenhuis komt werken.

Heb ik je al overgehaald? Of moet ik je ook nog vertellen dat je bij ons hoger wordt ingeschaald dan bij veel andere zorgorganisaties? Ja, het is echt waar; in schaal 40. Bovendien is Dagelijks Leven dankzij de hoge waarderingen op ZorgkaartNederland al twee jaar op rij uitgeroepen tot een van de beste zorgorganisaties van Nederland. Ik vind dat helemaal terecht. Wat zeg je ervan, kom je langs voor een ontmoeting?

Een bewoonster met dementie vertelt wat jij als Verzorgende IG voor haar betekent omdat er een vacature voor Verzorgende IGis

Jij: 

 • bent een gediplomeerd verzorgende IG; 
 • hebt affiniteit met ouderen met een vorm van geheugenverlies; 
 • bent bereid om alle diensten te werken (ochtend, middag, nacht en weekenden). 

Dagelijks Leven:  

 • biedt jou een mooi salaris: je wordt ingeschaald in FWG 40 (CAO VVT) met een salaris van €2.422,65 tot €3.159,64 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband; 
 • geeft je een eindejaarsuitkering, biedt je de mogelijkheid om een (bruto) deel hiervan uit te ruilen voor extra (netto) reiskostenvergoeding en zorgt voor een goed pensioen via PFZW; 
 • biedt je via FiscFree heel veel voordeel, bijvoorbeeld korting op jouw nieuwe fiets, sportabonnement, HelloFresh, Coolblue en Bol.com; 
 • heeft een collectieve zorg- en schadeverzekering om jouw vaste lasten naar beneden te brengen; 
 • geeft je de kans jezelf te blijven ontwikkelen via onze eigen DL Academy. GVP of verpleegkundige worden? Ga ervoor! 

Solliciteren: zo werkt het!

CV niet bij de hand? Geen probleem! Je kunt ook solliciteren zonder CV en brief.

Onderdeel van de indiensttreding is dat je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen. Het Recruitment team van Dagelijks Leven werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Verzorgende IG – Help jij mij?

Ben jij verzorgende IG? Bij mij thuis, in Het Abtswoudehuis, zijn we op zoek naar iemand zoals jij. Hier ga je voor mij én de twintig andere bewoners zorgen. Dat doe je samen met die lieve meiden en jongens in de groene polo’s. “De groentjes”, noem ik ze ook weleens gekscherend.

Ik ben hier komen wonen omdat het thuis niet meer ging. Ik heb dementie. Daardoor vergeet ik weleens iets en kan ik soms wel wat ondersteuning gebruiken. Kom jij mij helpen? Dan zou ik het fijn vinden als jij als verzorgende IG mij niet te veel uit handen neemt. Zo duurt het misschien wat langer, voordat ik mijn kleding aanheb, maar ik doe dit graag zelf. Die steunkousen aantrekken, dat vind ik wel een rotklusje, dus misschien wil jij daar wel even bij helpen? En welke medicijnen ik op welk moment moet nemen? Dat weet ik ook niet zo goed. Maar ik denk dat jij dat straks precies weet, net als jouw collega’s.

Ik vind het knap dat onze verzorgenden IG tijdens een verantwoordelijke dienst alle ballen in de lucht weten te houden. Kan jij dat ook? Ik ben zelf schooljuffrouw geweest, dus ik weet dat het best lastig is om overzicht te houden. Wanneer ik een zuster de zorgplannen netjes zie bijwerken doet me dat helemaal aan vroeger denken, toen ik rapporten moest schrijven. Misschien vertel ik je daar nog weleens meer over, als je in Het Abtswoudehuis komt werken.

Heb ik je al overgehaald? Of moet ik je ook nog vertellen dat je bij ons hoger wordt ingeschaald dan bij veel andere zorgorganisaties? Ja, het is echt waar; in schaal 40. Bovendien is Dagelijks Leven dankzij de hoge waarderingen op ZorgkaartNederland al twee jaar op rij uitgeroepen tot een van de beste zorgorganisaties van Nederland. Ik vind dat helemaal terecht. Wat zeg je ervan, kom je langs voor een ontmoeting?

Een bewoonster met dementie vertelt wat jij als Verzorgende IG voor haar betekent omdat er een vacature voor Verzorgende IGis

Jij: 

 • bent een gediplomeerd verzorgende IG; 
 • hebt affiniteit met ouderen met een vorm van geheugenverlies; 
 • bent bereid om alle diensten te werken (ochtend, middag, nacht en weekenden). 

Dagelijks Leven:  

 • biedt jou een mooi salaris: je wordt ingeschaald in FWG 40 (CAO VVT) met een salaris van €2.422,65 tot €3.159,64 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband; 
 • geeft je een eindejaarsuitkering, biedt je de mogelijkheid om een (bruto) deel hiervan uit te ruilen voor extra (netto) reiskostenvergoeding en zorgt voor een goed pensioen via PFZW; 
 • biedt je via FiscFree heel veel voordeel, bijvoorbeeld korting op jouw nieuwe fiets, sportabonnement, HelloFresh, Coolblue en Bol.com; 
 • heeft een collectieve zorg- en schadeverzekering om jouw vaste lasten naar beneden te brengen; 
 • geeft je de kans jezelf te blijven ontwikkelen via onze eigen DL Academy. GVP of verpleegkundige worden? Ga ervoor! 

Solliciteren: zo werkt het!

1Solliciteren
2Kennismaking
3Aanbieding
4Contract
5Aan de slag!

CV niet bij de hand? Geen probleem! Je kunt ook solliciteren zonder CV en brief.

Onderdeel van de indiensttreding is dat je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen. Het Recruitment team van Dagelijks Leven werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Verzorgende IG (vaste nachtdienst) – Help jij mij?

Ik heb gehoord dat jij verzorgende IG bent én graag nachtdiensten werkt. Als dat klopt, ben ik op zoek naar jou.

Ik woon samen met 20 andere bewoners in Het Verkeerstorenhuis, een heel mooi en modern huis voor mensen met dementie. Ik ben hier komen wonen omdat het alleen thuis niet meer ging. Ik heb hier en daar wat ondersteuning nodig. De lieve medewerkers zorgen ervoor dat ik mijn medicijnen op tijd inneem. Ze helpen mij ook met mijn steunkousen, dat vind ik zo’n rotklusje!

Een nachtuil, dat ben ik altijd al geweest. Tegenwoordig lig ik meestal zo rond 23.00 uur in bed. Gelukkig bepaal ik gewoon zelf hoe laat ik ga slapen en hoe laat ik opsta. Iedereen, trouwens. Als nachtdienst kun jij mij gezelschap houden. Misschien kunnen we samen nog even een wasje opvouwen? Of we kijken nog even een talkshow met mijn buurman. Die volgt het nieuws op de voet.

Voor mijn buurvrouw van twee deuren verder is het ook fijn dat jij er ‘s nachts bent. Ik heb gehoord dat zij regelmatig onrustig wakker wordt. Ze woont hier ook nog maar net, de schat. Jij kan haar vast geruststellen. Ik heb gehoord dat je verder vooral bezig bent met zorgplannen bijwerken en controlemomenten uitvoeren. ‘s Ochtends kun je met de vroege vogels de ontbijttafel dekken. Eén ding is zeker: dan lig ik nog te slapen!

Lijkt het je leuk om in ons huis te komen werken? Het is fijn om te weten dat je als verzorgende IG bij ons hoger wordt ingeschaald dan bij veel andere zorgorganisaties. In schaal 40, om precies te zijn. Bovendien is Dagelijks Leven dankzij de hoge waarderingen op ZorgkaartNederland al twee jaar op rij uitgeroepen tot een van de beste zorgorganisaties van Nederland. Ik geef onze lieve medewerkers ook een 10! Kom je een keertje kennismaken?

Een bewoonster met dementie vertelt wat jij als Verzorgende IG voor haar betekent omdat er een vacature voor Verzorgende IG nacht is 

Jij: 

 • bent een gediplomeerd verzorgende IG; 
 • hebt affiniteit met ouderen met een vorm van geheugenverlies; 
 • werkt graag nachtdiensten.

Dagelijks Leven:  

 • biedt jou een mooi salaris: je wordt ingeschaald in FWG 40 (CAO VVT) met een salaris van €2.422,65 tot €3.159,64 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;  
 • geeft je een eindejaarsuitkering, biedt je de mogelijkheid om een (bruto) deel hiervan uit te ruilen voor extra (netto) reiskostenvergoeding en zorgt voor een goed pensioen via PFZW; 
 • biedt je via FiscFree heel veel voordeel, bijvoorbeeld korting op jouw nieuwe fiets, sportabonnement, HelloFresh, Coolblue en Bol.com; 
 • heeft een collectieve zorg- en schadeverzekering om jouw vaste lasten naar beneden te brengen; 
 • geeft je de kans jezelf te blijven ontwikkelen via onze eigen DL Academy. GVP of verpleegkundige worden? Ga ervoor! 

Solliciteren: zo werkt het!

CV niet bij de hand? Geen probleem! Je kunt ook solliciteren zonder CV en brief.

Onderdeel van de indiensttreding is dat je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen. Het Recruitment team van Dagelijks Leven werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Verzorgende IG – Help jij mij?

Ben jij verzorgende IG? Bij mij thuis, in Het Stalkaarsenhuis, zijn we op zoek naar iemand zoals jij. Hier ga je voor mij én de twintig andere bewoners zorgen. Dat doe je samen met die lieve meiden en jongens in de groene polo’s. “De groentjes”, noem ik ze ook weleens gekscherend.

Ik ben hier komen wonen omdat het thuis niet meer ging. Ik heb dementie. Daardoor vergeet ik weleens iets en kan ik soms wel wat ondersteuning gebruiken. Kom jij mij helpen? Dan zou ik het fijn vinden als jij als verzorgende IG mij niet te veel uit handen neemt. Zo duurt het misschien wat langer, voordat ik mijn kleding aanheb, maar ik doe dit graag zelf. Die steunkousen aantrekken, dat vind ik wel een rotklusje, dus misschien wil jij daar wel even bij helpen? En welke medicijnen ik op welk moment moet nemen? Dat weet ik ook niet zo goed. Maar ik denk dat jij dat straks precies weet, net als jouw collega’s.

Ik vind het knap dat onze verzorgenden IG tijdens een verantwoordelijke dienst alle ballen in de lucht weten te houden. Kan jij dat ook? Ik ben zelf schooljuffrouw geweest, dus ik weet dat het best lastig is om overzicht te houden. Wanneer ik een zuster de zorgplannen netjes zie bijwerken doet me dat helemaal aan vroeger denken, toen ik rapporten moest schrijven. Misschien vertel ik je daar nog weleens meer over, als je in Het Stalkaarsenhuis komt werken.

Heb ik je al overgehaald? Of moet ik je ook nog vertellen dat je bij ons hoger wordt ingeschaald dan bij veel andere zorgorganisaties? Ja, het is echt waar; in schaal 40. Bovendien is Dagelijks Leven dankzij de hoge waarderingen op ZorgkaartNederland al twee jaar op rij uitgeroepen tot een van de beste zorgorganisaties van Nederland. Ik vind dat helemaal terecht. Wat zeg je ervan, kom je langs voor een ontmoeting?

Een bewoonster met dementie vertelt wat jij als Verzorgende IG voor haar betekent omdat er een vacature voor Verzorgende IGis

Jij: 

 • bent een gediplomeerd verzorgende IG; 
 • hebt affiniteit met ouderen met een vorm van geheugenverlies; 
 • bent bereid om alle diensten te werken (ochtend, middag, nacht en weekenden). 

Dagelijks Leven:  

 • biedt jou een mooi salaris: je wordt ingeschaald in FWG 40 (CAO VVT) met een salaris van €2.422,65 tot €3.159,64 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband; 
 • geeft je een eindejaarsuitkering, biedt je de mogelijkheid om een (bruto) deel hiervan uit te ruilen voor extra (netto) reiskostenvergoeding en zorgt voor een goed pensioen via PFZW; 
 • biedt je via FiscFree heel veel voordeel, bijvoorbeeld korting op jouw nieuwe fiets, sportabonnement, HelloFresh, Coolblue en Bol.com; 
 • heeft een collectieve zorg- en schadeverzekering om jouw vaste lasten naar beneden te brengen; 
 • geeft je de kans jezelf te blijven ontwikkelen via onze eigen DL Academy. GVP of verpleegkundige worden? Ga ervoor! 

Solliciteren: zo werkt het!

1Solliciteren
2Kennismaking
3Aanbieding
4Contract
5Aan de slag!

CV niet bij de hand? Geen probleem! Je kunt ook solliciteren zonder CV en brief.

Onderdeel van de indiensttreding is dat je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen. Het Recruitment team van Dagelijks Leven werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.