Deel op:

Verzorgende IG flexpool

Wat ga je doen?

Verzorgende IG, hou jij ook zo van je vak, maar wil je meer flexibiliteit in je werk? Werk je graag op verschillende locaties? En dat met extra gunstige arbeidsvoorwaarden? Word verzorgende IG in onze flexpool!

Als verzorgende IG voor de flexpool doe je hetzelfde werk als je (toekomstige) collega verzorgenden IG, maar op verschillende woonzorglocaties van Dagelijks Leven. Omdat we de flexpool in regio’s hebben ingedeeld, blijft jouw reistijd beperkt.

De voordelen op een rij:

 1. Werken in jouw regio, met één locatiemanager als vast aanspreekpunt. 
 2. Je werkt dus deels op je eigen locatie en deels op nabijgelegen locaties. Hierdoor is je baan erg afwisselend!
 3. Je ontvangt 10% meer salaris over de flexuren én €0,40 netto per gereden kilometer voor de reisafstand tussen jouw huisadres en jouw flex locaties.

Verzorgende IG bij Dagelijks Leven

Jij stelt alles in het werk om de woonzorglocatie ‘’gewoon zoals thuis’’ te laten zijn. Zo blijven onze bewoners langer zelfredzaam, en kunnen we samen hun kwaliteit van leven zo goed mogelijk houden.

Daarnaast organiseer je de dagelijkse verzorging aan de hand van het persoonlijk zorgleefplan. Je biedt persoonlijke en passende zorg en je verricht voorbehouden en risicovolle handelingen waarvoor je bevoegd en bekwaam bent. Je signaleert wijzigingen in het gedrag van de bewoners, rapporteert dit en je onderneemt hierop actie. Daarnaast onderhoud je contact met de familie van onze bewoners.

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor een veilige en schone woonzorglocatie, huishoudelijke taken zijn daarom ook onderdeel van je functie.

Wat neem je mee?

 • Je bent een gediplomeerd verzorgende IG.
 • Je hebt een rijbewijs B en een auto.
 • Je hebt affiniteit met ouderen met een vorm van geheugenverlies.
 • Je hebt inlevingsvermogen, bent flexibel, alert en geduldig en kunt goed prioriteiten stellen.

Arbeidsvoorwaarden

 • Afhankelijk van opleiding en ervaring word je op grond de CAO VVT word je ingeschaald in FWG 40 met een salaris van €2.268,88 tot € 3.159,64 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast ontvang je 10% extra salaris over je flexuren.
 • Voor de reisafstand naar je vaste locatie ontvang je de reguliere reiskostenvergoeding op grond van de CAO VVT. Daarnaast ontvang je €0,40 netto per kilometer over de reisafstand van huis naar een andere locatie van Dagelijks Leven.
 • Hoeveel uur wil je werken? Jij bepaalt.
 • Je ontvangt een eindejaarsuitkering en een goed pensioen bij PFZW.
 • Met onze Dagelijks Leven Academy is er aandacht voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren: zo werkt het!

1Solliciteren
2Kennismaking
3Aanbieding
4Contract
5Aan de slag!

CV niet bij de hand? Geen probleem! Je kunt ook solliciteren zonder CV en brief.

Nog niet zeker van jouw overstap naar een andere baan? Je kunt ook eerst vrijblijvend meelopen!

Onderdeel van de indiensttreding is dat je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen. Het recruitment team van Dagelijks Leven werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Solliciteren

Heb je vragen over Flexwerk?

Bel onze afdeling Recruitment.

Bellen

Bekijk alle vacatures als verzorgende IG bij Dagelijks Leven.