Skip links

indeed-top-rated-workplace-nederland

Dagelijks Leven in top 3 beste werkgevers!

Bekijk onze vacatures

Dagelijks Leven uitgeroepen tot Top-Rated Workplace 2019

Dagelijks Leven is enorm trots om bij Indeed tot de top 3 van beste werkgevers van Nederland te behoren! Doordat we snel groeien, zijn we continu op zoek naar nieuw talent. En dat talent willen we ook graag behouden. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze medewerkers plezier en energie in hun werk hebben. Zion Jongstra, directeur van Dagelijks Leven: “Onze visie ‘Wij geloven dat zorg anders en beter kan’ wordt door onze medewerkers heel intensief beleefd en geleefd. Zij geven daar allemaal op hun eigen wijze fantastisch invulling aan. Onze bewoners en hun verwanten ervaren ook echt liefdevolle en persoonlijke zorg. Al met al een trots moment voor onze organisatie!”

De ‘Top-Rated Workplaces’ van Indeed is een ranglijst van de beste werkgevers in Nederland. Indeed keek naar de beoordelingen op het gebied van management, compensatie/arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden, werk-privébalans en bedrijfscultuur. Ook de sociale aspecten van werk, zoals het hebben van een interessante functie, fijne collega’s of het krijgen van waardering wogen mee. Op basis hiervan is een top 25 samengesteld. In hun aanpak analyseerde Indeed duizenden commentaren die werknemers en oud-werknemers achterlieten over hun werkgever. De manier van rangschikken is voor alle bedrijven in alle lijsten hetzelfde toegepast.

Lees hier het hele artikel en de beoordeling van Indeed.

Enkele quotes van medewerkers op Indeed:

“Een frisse persoonlijke organisatie waar je gezien wordt en waar de directie een praatje met je komt maken. Een organisatie waar er echt tijd wordt gemaakt voor de bewoner en waar kwaliteit van leven bovenaan staat.”
“De opzet van de kleinschalige woonzorg locaties is heel goed doordacht en met hart voor de bewoners vormgegeven. Dit maakt dat er medewerkers nodig zijn die met hart en ziel hun werk willen doen. Juist door hier heel goed op te letten is er een hele mooie dynamiek ontstaan. Veel collega’s die er echt voor gaan. Superleuk om mee samen te werken.”
“Ik werk sinds de opening van Het Drostenhuis in Coevorden op deze mooie locatie. Ik heb mijn draai gevonden en doe het werk met veel plezier. En de visie binnen Dagelijks Leven ‘gewoon zoals thuis ‘ is iets waar we ons allemaal hard voor maken en dit maakt Dagelijks Leven bijzonder en anders als alle anderen!”
Bekijk onze vacatures

Impressie van Dagelijks Leven