Verzorgende IG

Bewoners die zich thuis voelen. Dat is ons doel. En als verzorgende IG lever jij daar een belangrijke bijdrage aan. Jij voelt en ziet meteen wat er nodig is om het de bewoners naar hun zin te maken. Je ondersteunt hen bij de dagelijkse verzorging en weet precies wat een goede dagbesteding én zorg voor elke bewoner inhoudt. Van samen de krant lezen tot samen de was doen. Precies, zoals dat ook thuis ging. Daar hoort de familie natuurlijk ook bij. Met hen onderhoud je een goed contact. Als er veranderingen zijn overleg je dat meteen met je leidinggevende. Bij alles wat je doet staat het stimuleren van zelfredzaamheid én een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven voorop. Je houdt alles netjes bij in een zorgleefplan en in het werkoverleg weet je precies wat je wilt bespreken.

Ben jij…

Verzorgende IG en doe jij alles voor een glimlach? Weet jij precies wat er van jou verwacht wordt om onze bewoners te ondersteunen in hun zelfredzaamheid, zodat zij zo lang mogelijk het gevoel van eigen regie en eigenwaarde kunnen behouden? Heb jij de nodige kwalificaties en kun jij lezen en schrijven met mensen met dementie en hun verwanten? Dan gaan we graag met jou aan tafel en zorgen we ervoor dat je een voorstel krijgt waar je géén nee tegen kunt zeggen.

DAGELIJKSE KOST

Voor ons is het dagelijkse kost, werken bij Dagelijks Leven, maar wat betekent dat voor jou? Wat kun je van ons verwachten?

Ieder huis heeft z’n eigen vaste team. We bieden warmte en geborgenheid, waardoor bewoners en verwanten zich veilig voelen. Maar dat geldt ook voor collega’s. Want binnen een veilig kader kun je zijn wie je bent, heb je oog voor een ander en kun je jezelf ontwikkelen.

Spreekt dit je aan? Dan heb je geluk, want we hebben locaties door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. En niet geheel onbelangrijk, we hebben de zaken prima voor elkaar. Je ontvangt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT.

 

Dagelijks leren

Dagelijks Leven Academy is een Academy voor iedereen. Dit betekent dat we voor elke functie een passend programma hebben, dat bijdraagt aan enerzijds het functioneren en anderzijds aan het werkvoldoening. We bieden online en offline scholingen aan. Trainingen worden zowel door interne als externe trainers verzorgd. We zorgen voor de perfecte mix & match qua opleiding, zodat jij je kunt ontwikkelen op de wijze die bij jou past. Welkom bij Dagelijks Leven!

 

JA! Ik wil graag werken bij Dagelijks Leven

Ga dan snel naar onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie.

Waarom werken bij Dagelijks Leven?

  • Tijd én aandacht voor bewoners
  • Als verzorgende IG werk je diensten van 8 uur
  • Op en top teamgevoel
  • Nieuwe, mooie locaties

In het Prins Claushuis heerst een sfeer, zoals ‘thuis’. Ik vind het fijn om daar als verzorgende IG mijn aandeel in te hebben. Mijn functie bestaat niet alleen uit praktische zorg bieden, zoals het verstrekken van medicatie en het helpen bij de dagelijkse lichamelijke verzorging, maar ook uit het zorgdragen voor een rustige, prettige woonomgeving. Het welzijn van onze bewoners staat bij mij altijd voorop.

Dagelijks Leven is een landelijke aanbieder van hoogwaardige en tevens betaalbare, kleinschalige woonzorg voor mensen met geheugenverlies.

Wij zijn altijd op zoek naar verzorgenden IG. Graag ontvangen wij jouw open sollicitatie. Geef in je toelichting duidelijk aan naar welke locatie je voorkeur uitgaat.

Kleinschalig in de wijk, zo menselijk mogelijk, niet verstopt maar gewoon in het volle leven.
’s Morgens een krantje en verse koffie, heerlijk! En dan, kijken wat de dag ons brengt.

De kok die ons iedere keer weer verrast met lekkere verse maaltijden, wandelen in de buurt of samen naar de fysio bij ons om de hoek. Afwisseling en rust als we dat nodig hebben, maar vooral ook tijd voor gezelligheid, samen met het zorgteam om ons heen.

Zij weten precies wat we nodig hebben, stimuleren ons in onze zelfredzaamheid en behandelen ons met respect. Dat is pas genieten…

Dhr. Versteeg
bewoner Het Wilderinkhuis (Hengelo)